Elvenné-e Janics Natasától az életjáradékát, ha szerb színekben versenyezne tovább?
Engem az bosszantott fel,hogy hagyj ám,hogy úgy olvasta a búcsúszövegét,de még olvasni se tudjon.Szánalom.
Elhiszem,hogy meg volt hatódva,de könyörgöm,nem sokkal szebb lett volna,ha nem egy papírt búj végig,hanem magától mondja!?
Az első válaszolóval egyetértek.Szerintem sem kellene az életjáradék.
Szerintem Janics Natasa nagyon buta. Erről nem tehet, így született. Olvasni is ezért nem tud és valószínűleg ezért nem tudta a döntését sem jobban tálalni Magyarország felé. Ha a férje okosabb (vagy talán a Szerb szövetség), adhattak volna a szájába jobb szöveget is.
Az életjáradék szerintem jár. Ha egy minősíthetetlenül viselkedő és az országnak csak ártó politikus több tíz milliós házat megtarthat, egy éveket az éremre (a MI érmünkre) beáldozó sikeres nyertes igenis kapja meg!
Most tegyétek fel a kérdést, ha azt mondta volna, hogy mostantól visszavonul örökre, akkor is elvennétek?
Egyébként a szerződése tartalmaz ilyen kivételes esetet, az szerint fognak eljárni. Lépjünk túl azon, hogy ilyesmi miért jár az olimpikonoknak, mert nem ez a kérdés.
Akkor bezzeg senki sem tartotta gusztustalannak és butának, amikor az olimpiai aranynak kellett örülni, amiket szerzett, hát micsoda hozzáállás ez?!
Csak addig szeretünk valakit, amíg nekünk hozza a sikereket, Magyarország színeiben versenyzik, utána egy szemétláda??!!
Vigye a pokolba az aranyérmeit meg az összes dicsőségét, a gőgös és primitív bolgár kanjával együtt. Undorító, amit művelnek. Legyen Szerbia vagy Bulgária dicsősége, az ördög vigye őket.
Nem fontos Magyarországnak idegen tollakkal ékeskedni.
Magyarország pedig a jövőben tanuljon meg örülni a szerb és bolgár sportolók sikereinek.
Elvette a lehetőséget más tisztességes magyar sportolótól, hogy Magyarországnak magyar ember nyerhesse az olimpiai érmeket. Ez a szerb nő vigye az érmeit és a dicsőséget Szerbiába, és fizesse vissza az összes pénzt a Magyar államnak, amit tőlünk, adófizető magyaroktól kapott.
Lesz olyan magyar sportoló, aki legalább ennyi dicsőséget tud szerezni Magyarországnak, nem kell magyar adóforintokból szerbeket futtatni. Ne vegye el a helyet, a lehetőséget és a pénzt egy szerb a magyar sportolók elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!