Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan kell viselkedni egy...

Hogyan kell viselkedni egy uszodában? Több kérdésem is lenne.

Figyelt kérdés

Orvos javaslatára mennék, viszont sosem voltam uszodában. Strandon igen, de az más talán.

1. Nem tudok "szépen" úszni, annyi hogy nem süllyedek el meg még haladok is talán :D Bemehetek így a nagymedencébe? Ahová megyek csak 2 medence van, a kisebbiket gyerekek oktatására használják. Nem leszek útban azoknak akik rendesen hosszokat úsznak? Nem fognak egyáltalán kinézni onnan?

2. Oké, hogy van öltöző, de a papucsot, törölközőt hova kell rakni, ha bemegyek a vízbe?

3. Úszósapka kötelező vagy csak akkor ha a házirend előírja?

Azt hiszem egyelőre ennyi és bocsánat az idióta kérdésekért :)

2012. szept. 8. 07:56
 1/5 nevem-senki válasza:

Nem számít, h mennyire tudsz úszni, nem fognak kinézni.

Ha zavar az úszósapka, akkor elèg ha akkor veszed fel, ha előírjàk. De akkor mindenképp.

2012. szept. 8. 09:08
 2/5 nevem-senki válasza:

2. Gondolom van a medence mellett pad. Oda teheted a papucsot, törölközőt.

Nèzd meg, h a sàvban melyik oldalon haladnak, és te mellette ússz! El fogtok férni. Van, hogy 3 màsik emberrel úszok együtt. Nem lesz gond. :)

Majd írd meg, h milyen volt!

2012. szept. 8. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:

1.a lassabban úszók a szélsö pályákon szoktak úszni, a jobbak mennek be középre (mielött bemész a vízbe, nézd meg, hogy nincs-e lefoglalva a pálya pl. edzés miatt)

a kismedencébe a gyerekek szoktak lenni, tehát ha ott vagy, az szerintem gázos

2.a medence melletti padra (telefont, meg ilyeneket hagyd az öltözöben), a papucsot valaki csak közvetlen a medence szélén veszi le, de úgy nagyobb az esélye, hogy elhagyod :D (tapasztalatból mondom)

3.ha lány vagy, szerintem mindenképp (legalábbis én nem tudok sapi nélkül edzeni, de te tudod...), ha fiú vagy és rövid a hajad, azért nem szoktak szólni

Remélem segítettem :))

2012. szept. 10. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Magyarországon, ahol én még eddig voltam, minden uszodában kötelező volt az úszósapka. És igyekezz olyan sávba menni, ahol lassan úszók vannak, ne menj az agyára azoknak, akik haladni akarnak.:)
2012. szept. 10. 22:13
 5/5 nevem-senki válasza:
Nálunk nem kötelező az úszósapka, bár rajtam van, mert hosszú hajjal nem lehet gyorsúszát végezni.
2012. szept. 11. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!