Kell e engedély vagy valamilyen napijegyet fizetnem a dunai horgászáshoz?
Figyelt kérdés
Néztem a google maps-on ... én az M5-ös autópálya Érd mellet szeretnék pecázni ahol pont vége van budapestnek és csak szántóföldek vannak. Azt szeretném megkérdezni hogy orvhalászatnak minősülne ha énn ott bármilyen napijegy vagy engedély nélkül pecáznék?2012. szept. 4. 17:18
1/5 anonim válasza:
Az M5 rohadt messze van Érdtől, és a Dunától is. Szerintem te az M0-ra gondoltál. Az M0 környékén Budapesti területi kell. Viszont ahogy írtad Érdnél már a Ercsi szakaszra kell engedélyt váltanod. A kettő terület határa Nagytéténynél van, de ott nincs szántó csak ártér. Végül is mindegy melyik szakaszra mész engedély ide is oda is kell.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod
2012. szept. 4. 19:15
3/5 anonim válasza:
Az első vagyok! Azon gondolkodtam hogy az M6-os mellett van olyan rész ami szántóföldnek tűnik Érd magasságában. Ez az a rész ahol az M6 és a 6-os főut keresztezi egymást. Ott viszont az Ercsi szakasz van, ha odamész akkor Ercsis napijegy kell
4/5 anonim válasza:
A Dunára nem kell napijegy (legalábbis mohácson) mert itt csak a hajodnak a pondonjáért kell fizetni!
Pár éve már horgászom csonakbol is meg partrol is de ilyenről hogy a dunára napijegyet kell veni még nem hallotam!
5/5 anonim válasza:
Mohácsi Halászati Kft. vizei
1455,7-1433,5 fkm közötti Duna szakasza és belvizek 6000 - - - 4000 - - -
- "vendégjegy" - 4000 - 800 - - - -
- gyermekjegy éves 1200 - - - - - - -
belvizi (holtágak stb.) 3500 - - 450 2400 - - 400
1455,7-1433,5 fkm közötti Mohácsi-Élő-Duna szakasz 2500 - - 350 1600 - - 300
Kimásolva, de itt a link is: [link]
Ha valamit nem tudsz akkor legalább hülyeséget ne irjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!