Kezdő úszók! Hogy tudtátok megszokni a levegővételt mellúszás közben?
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 14:31
1/9 anonim válasza:
Mindent csak a gyakorlással tudsz megszokni, beleértve ezt is. Előbb-utóbb teljesen természetes lesz.
2/9 anonim válasza:
Eleinte nehéz lesz nagyon, de minél többet gyakorlod, annál könnyebb lesz!:)
Nekem is nagyon nehéz volt. De régóta úszok, és sikerült!:) Csak gyakorolni, gyakorolni, és gyakorolni!
3/9 anonim válasza:
Úszás nélkül is gyakorolhatod: a szádon nagy levegőt veszel, majd lebuksz a víz alá és lassan, minél lassabban kifújod az orrodon keresztül.
4/9 anonim válasza:
ha jól emlékszem, nekem is nehéz volt. lassabban kellett úsznom, az lehetett a gond. de csak eleinte nehéz, utána belejön az ember!
5/9 anonim válasza:
Én sehogy. Évekig próbáltam, de rendesen úszni sohasem tanultam meg. Nekem elég annyi is, hogy ha úgy alakul a helyzet, nem süllyedek el. :)
6/9 BearLord válasza:
Én mindig számoltam közben.
Lábtempó egyre, karral húztam kettőre, még egy lábtempó háromra, aztán négynél a kartempó alatt kiemelkedsz, és levegőt veszel. Tehát az első három alatt kifújod, aztán negyediknél meg beszívod. Egy idő után elhagyhatod a számolást mert hozzászoksz. Ha nem menne minden negyedikre, akkor lehet kettesével is. Láb mindig páratlan, kéz a páros.
7/9 Zahire válasza:
Pontosan, ahogy az előttem szóló mondja. Ha viszont végig kint tartod a fejed a vízből ( később majd megy ) akkor nem kell a tempót számolnod ( nekem legalábbis nem kellett ).Bár mire rájöttem, elmerültem egyszer-kétszer, sokszor.
8/9 anonim válasza:
6. Akkor nem kéne minden kartempó előtt kiemelni a fejet a vízből? Mert én úgy szoktam.
9/9 A kérdező kommentje:
Örömmel olvasgatom a válaszokat. Köszönöm a sok tanácsot, együttérzést. :)
2012. szept. 11. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!