A fejkitartott mellúszás tényleg káros?
Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol hogy egészségtelen úgy úszni.Igaz ez? Valamint a mellússzás honnan égeti a legjobban a zsírt? És ha rendszeresen úszok tényleg nem fognak lógni a melleim? Fiatal vagyok, még tinédzser mellesleg, és azt írják fiatal korban még van esély rá hogy ne lógjanak.2012. aug. 5. 20:29
1/11 dirtboy válasza:
nem hiszem hogy káros lenne.
nincs helyi zsírégetés tehát értelmetlen kérdés hogy honnan égeti legjobban a zsírt.
az úszás nem garancia rá hogy nem fog lógni a melled.
mindig hordj melltartót.
2/11 anonim válasza:
Kitartott fejjel a nyugdíjasok úsznak mellen, meg azok, akiknek valami méregdrága frizurájuk van. Egyébként nem tudom, mitől lenne káros, szerintem nem az, és nagyon jót tesz a mellizmoknak is, igen! Viszont ahhoz intenzíven kell csinálni.
3/11 kovpet válasza:
Sokkal károsabb, ha nem tartod ki a fejed. Pár perc alatt megfulladsz :)
4/11 MrPifta válasza:
"Kitartott fejjel a nyugdíjasok úsznak mellen, meg azok, akiknek valami méregdrága frizurájuk van." Meg azok, akiknek a szemébe, orrába megy a víz, ha lebuknának...
5/11 A kérdező kommentje:
Aki azt a nyugdíjasosat írta annak azt üzenném hogy inkább válaszoljon ne pedig valami honlapról leszedett hülyeséget másoljon be.
2012. aug. 5. 22:47
6/11 anonim válasza:
4-es, khmm, nos, azok nem nagyon tudnak úszni...
7/11 anonim válasza:
Még egy agresszív kérdező, aki lefikázza a válaszolókat. Ez valami divathullám?
8/11 anonim válasza:
Azért káros, mert hosszú távon gerincferdülést okoz. Nem érzed, mennyire feszül a hátad és a derekad, amikor kitartod a fejed és úgy úszol? Azért javasolják a gerincferdüléssel küzdő embereknek a hátúszást, mert azt nem lehet nem egyenes háttal végezni, a mellúszást és a gyorsat is lehet.
Ez nem azt jelenti, hogy ha így úszol, gerincferdülésed lesz, ahhoz többet kéne úszni, de feszíted a gerinced, ami sehogy sem egészséges.
9/11 anonim válasza:
Kiválóan úszok főleg pillangóban majd egy nehéz tárgy miatt megemeltem magam és az orvos mondta ússzak mellbe de úgy, hogy a fejem végig kint van. Mosolyogtam, gondoltam mekkora hülyeség és nem. Azóta kezd helyrejönni. Szerintem károsabb az ha nem mozogsz semmit, minthogy így úszol. Továbbá nem halottam még senkitől, hogy úszik és utána panaszkodik, hogy fáj a háta...
10/11 anonim válasza:
én azt hallottam görbíti a hátat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!