Félek hogy nem fogadnának be?
Figyelt kérdés
Szeptemberben előszőr megyek vizilabdázni és félek hogy ott már van egy megszokott csapat és én leszek ott a különc jól be tudok illeszkedni és hamar, de most van egy sejtésem hogy nem fog menni, és ha járni fogok akkor gondolom tampont kell használnom, szerintetek mit csináljak? L142012. aug. 27. 17:49
1/2 anonim válasza:
nem tudom mire alapozod a sejtéseidet, 14 vagy, megfelelő idő, hogy beilleszkedj valahova, nem látom semmi akadályát. Mindannyiótoknak ugyanaz a célotok, együtt versenyezni, minél jobban játszani. Nem tudom milyen sűrűséggel lesz edzésed, de előfordulhat, hogy abban a havi 5 napban is menned kell az usziba, és akkor igen, kell a tampon. Nincs abban semmi különös, bár én sose használtam mikor még szűz voltam :S
2/2 anonim válasza:
Én használtam, annyi a lényeg, h az első napokban 2 óránként cseréld!Hajrá!:)a beilleszkedéstől ne félj, csak mosolyogj és menni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!