Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Vennem kell új orsót?

Vennem kell új orsót?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy tegnap a tesóm elvitte a botot, a damil teljesen összekuszálódott. Ezt megoldottam, viszont, most hogy felkötöttem a villantót, stb, valahogy az orsó magától tekerődik vissza, ezzel kiengedi a damilt is. :/ nemtudom mi a probléma. A Féket próbáltam babrálni, de semmi. Lehet rá valami megoldás? U. I: Feltekerés teljesen rendben, csak ugye az orsónak nem szabadna engednie, hogy kiváltás nélkül "visszatekeredjen"

2012. aug. 10. 12:17
 1/4 Ria6 válasza:

nyeletőfékes vagy sima fékes az orsód?

am jó árban lehet megtudják csinálni nekünk a simano orson a nyeletőfék romlott el és pottom pénzért nagyon jól megcsinálták. Érdemes utánajárni mert kevesebbe kerül mint egy új orsó és hát egy pici bajért kár is lenne kidobni ha eddig jól működött és meg voltál vele elégeve. Ha Pesti vagy szívesen megadok egy szerelő tel. számát és egy hívást megér hogy megkérdezd mi újság sz.tem.

2012. aug. 10. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem kapcsoltad ki a visszaforgásgátlót?:)

Egy kis váltókar az orsó alján. Ha átváltod, az orsó szabadon forog mindkét irányba.

Ha nem ez a baj, akkor kiugrott a visszaforgásgátló, attól függ, milyen orsó, 1 perc alatt vissza lehet tenni.

2012. aug. 10. 13:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Tamoka tm 550 az orsóm neve,hátsófékes. Arra a kis váltókarra egyáltalán nem reagál.
2012. aug. 10. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Szétugrott a visszaforgásgátló, szétszeded és visszailleszted a kereket és kész:) Beszélj egy tapasztalt horgásszal az ismerőseid közül, pár perc alatt megcsinálja.
2012. aug. 10. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!