Menj el nyugodtan egy nagyobb városi uszodába mond meg nekik, hogy bemész úszósapka nélkül mert neked nem fontos az ellenállás így nem hordod. Elhiszem, hogy annyi eszed van mint egy kerti törpének és jobban úszol mint egy kerti csap de legalább magadnak ne hazudj már ha a mama haját kell a pofádból kiszedni úszás közben.
2012. aug. 2. 23:02
12/18 anonim válasza:
Nyilván ez is egy feladata, hogy a hajat megfogja és nyilván egy átlagos úszónak nem számítanak a századok amit egy verseny úszósapka hozhat.
Átlagos uszodában, átlagos emberek az általad említett okok miatt hordják a sapkát.
DE a kérdés az úszókra vonatkozott (gondolom a versenyszerüen úszókra, akár az olimpia kapcsán is) és azok az általam említett okok miatt hordják.
PONT.
2012. aug. 2. 23:14
13/18 anonim válasza:
Én csak azt mondtam, hogy nem mindenhol kötelező arra reagálva amit te írtál, hogy még egy kisvárosi uszodában is kötelező. Nyilván a nagyvárosi uszodákban kötelező mivel sokkal több ember úszik. De ha te mondod akkor mondjuk, hogy mindenhol kötelező (én biztos valami fiktív uszodában úszok sapka nélkül)és elhiszem, hogy voltál Magyarország összes uszodájában. Bocsánat, hogy így felhúztalak, nem tudtam, hogy ilyen idegbeteg vagy, hogy egyből lehülyézel egy normális válasz helyett. Inkább menj vissza kertészkedni, talán lenyugszol.
2012. aug. 2. 23:25
14/18 anonim válasza:
Nem vagyok én ideges ez pont arra van, hogy az emberek megvitassák a dolgokat nem pedig, hogy ráerőltessék a másikra az igazukat. Minden fórumon vita van mert az emberek véleménye különbözik.
A strandfürdőnél lehet látni mennyire gond a haj főleg a hosszú amit a nőstényekből hullik ki, hogy minden hónapban egy búvárnak az egész szűrűt fejjel együtt ki kell cserélni mert képtelenség leszedni róla a hajszálat ami összetapad a kosszal. A standfürdőnél nem tudják előírni az úszósapkát mert képtelenség lenne betartani de uszoda vize kevésbé olyan vegyszeres mint a strandfürdőé így a higiénia miatt kötelező a papucs példának okáért, hogy a lábgombát megakadályozzák amit a strandfürdőnél saját felelősségre használsz.
A versenyúszásban valóban századok döntenek de akkor volt jelentősége amikor még a szuperdressz korszak volt. Továbbá nem tudom milyen kisvárosi uszodában nincs előírva az úszósapka mert való igaz, hogy engedtünk már olyan fiatalt akinek rövid haja volt és ezért úszhatott de a még az uszoda szűrűjében is van szennyeződés ami sokszor már a testről válik le...
2012. aug. 2. 23:36
15/18 anonim válasza:
Élsportban a századok számítanak függetlenül milyen dresszben úszik valaki. Nem véletlenül meztelen csiga az összes úszó. Az meg, hogy megfogja a hajat mellékes, másrészt meg még medencében le szokták vetni az úszás végén.
2012. aug. 3. 06:01
16/18 anonim válasza:
Mert az csökkenti az ellenállást. A fiúknál, de a lányoknál főleg, a hajuk gátolja őket az úszásban. És ezért nem kell a kopiknak, nincs mibe belakapjon a víz! :PPP
2012. aug. 3. 22:43
17/18 anonim válasza:
dehogy csökkenti xD
az úszószemüveg nem esik le, ha sapi alá veszik, de csomóan (pl én sem) szeretem csak a hajukra tenni a szemüveget, úgyhogy ezért sapi-szemüveg-sapi, így biztos nem csúszik el
2012. aug. 4. 21:17
18/18 anonim válasza:
CSökkenti az ellenállás olyannyira, hogy ha nem lenne rajtuk hatalmas ídőket lassítanha. Az úszók egy órával verseny előtt borotválják minden szabadon hagyott tetrészüket, mert még az is számít...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!