Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Nem tudok úszni!?

Nem tudok úszni!?

Figyelt kérdés
Csak a vìz alatt tudok úszni,nem tudok fennt maradni a víz tetején.Mit csináljak?13 éves vagyok és amikor megpróbálok alacsonyabb vízben hogy csak kézzel támasztom magam és elengedem akkor elsüllyedek,most megyünk nyaralni segítsetek.
2012. aug. 1. 13:41
 1/5 anonim válasza:

Hát, én 24 évesen tanultam meg úszni. Felnőtt oktatásra jártam.

Mindenesetre ne próbálj meg mélyebbre menni, inkább maradj sekély vízben, mert úszni később megtanulhatsz, de ha megfulladsz, akkor már esélyed sem lesz rá!

2012. aug. 1. 14:02
 2/5 anonim válasza:

Próbálj meg a lábaddal és a kezeddel is "taposni".

Ha nem megy, gyakorolhatsz úgy, hogy egyik kezeddel a medence szélét fogod, de csak éppen hogy hozzáérsz, a másik kezeddel és a lábaiddal pedig taposol, addig amíg rá nem jössz, hogy is kell. Sok sikert!

2012. aug. 1. 17:09
 3/5 anonim válasza:
2-es vagyok: még azt hozzátenném azért, hogy először olyan vízben gyakorolj, ahol éppen csak hogy leér a lábad (bármi történhet), és valaki azért mindig legyen ott veled.
2012. aug. 1. 17:11
 4/5 A kérdező kommentje:
oké köszi,megpróbálom amiket írtatok és próbálok nem bele fulladni :)
2012. aug. 1. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
elsőnek tanulj meg lebegni a vizen , hason majd háton próbálj meg és utána meg úszni is. szerintem ha mély vízben próbálkoznál biztos sikerülne,de azért óvatosan, esetleg karúszókkal?XD
2012. aug. 8. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!