Nem tudok úszni!?
Figyelt kérdés
Csak a vìz alatt tudok úszni,nem tudok fennt maradni a víz tetején.Mit csináljak?13 éves vagyok és amikor megpróbálok alacsonyabb vízben hogy csak kézzel támasztom magam és elengedem akkor elsüllyedek,most megyünk nyaralni segítsetek.2012. aug. 1. 13:41
1/5 anonim válasza:
Hát, én 24 évesen tanultam meg úszni. Felnőtt oktatásra jártam.
Mindenesetre ne próbálj meg mélyebbre menni, inkább maradj sekély vízben, mert úszni később megtanulhatsz, de ha megfulladsz, akkor már esélyed sem lesz rá!
2/5 anonim válasza:
Próbálj meg a lábaddal és a kezeddel is "taposni".
Ha nem megy, gyakorolhatsz úgy, hogy egyik kezeddel a medence szélét fogod, de csak éppen hogy hozzáérsz, a másik kezeddel és a lábaiddal pedig taposol, addig amíg rá nem jössz, hogy is kell. Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
2-es vagyok: még azt hozzátenném azért, hogy először olyan vízben gyakorolj, ahol éppen csak hogy leér a lábad (bármi történhet), és valaki azért mindig legyen ott veled.
4/5 A kérdező kommentje:
oké köszi,megpróbálom amiket írtatok és próbálok nem bele fulladni :)
2012. aug. 1. 17:19
5/5 anonim 

válasza:

elsőnek tanulj meg lebegni a vizen , hason majd háton próbálj meg és utána meg úszni is. szerintem ha mély vízben próbálkoznál biztos sikerülne,de azért óvatosan, esetleg karúszókkal?XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!