Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mi a véleményetek a szerelékem...

Mi a véleményetek a szerelékemről?

Figyelt kérdés

[link]

30-as Nevis Navy Carp főzsinór, 0,16-os Kamasaki Dyneemax horogelőke, és Spro forgókapocs (18kg).

kötések:

Forgó: Clinch csomó

Előke: [link] első technika

Horog: Palomar csomó

Mi a véleményetek a szerelékemről?

Nem ilyen forgó kapcsot akartam csak kapkodtam mert sietnem kellett és véletlenül ilyet kaptam le.

És hurokkal kapcsoltam össze a horogelőkét és a kapcsot, mert szoktak cserélgetni az előkéket!

Jó lesz ez így ?

2012. júl. 31. 16:00
 1/5 A kérdező kommentje:
*szoktam
2012. júl. 31. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Elsőre jónak tűnik, bár nem kell szerintem ilyen vastag horogelőke, ill. ilyen nagy horog. A kisebb horog, és horogelőke előbb, és több kapást eredményezhet. Nem tudom mekkora ez a horog, lehet torzít a kép. Ha kicsi, akkor nem szóltam.

Ha feederre megy, akkor feederhez vastag a 30-as főzsinór, ha sima fenekezőre, akkor tökéletes.

Első ránézésre kb. jó is lesz.

2012. júl. 31. 16:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Nem Feederre megy, sima fenekezőre!

És igen a horog, nem akartam elpazarolni az előkét, és ráraktam erre a horogra (még jól jöhet).

Amúgy ilyen lesz rajta: [link]

Ez azért szerintem nem nagy :)

2012. júl. 31. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, ez abszolút jó, énis általában 4-es, 5-ös horgot használok:) Mondom, csak a képen tűnt nagynak :)
2012. júl. 31. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Pontyra teljesen mind1, mekkora horgot teszel, én 1-est rakok akkor is, ha 1-1.5 kg a várható hal, jobban akad, szájába úgyis befér bőven, nem tapasztaltam több kapást a kisebb horoggal sem. Ezzel a szerelékkel elég nagy halakra vadászol, bőven 10 felettiekre.
2012. júl. 31. 17:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!