Milyen picker botot vegyek?
Sziasztok!
Nagyon megtetszett a picker botos horgászat. Kinéztem magamnak ezt a botot Shimano Speed Master Multi Winkle Picker, csak nekem drága. Tudnátok nekem ajánlani olyan picker botot ami hasonló paraméterekkel rendelkezik? max. 20 e ft ért? Sokat hallottam pl az ET Picker Blade-ről és a SPRO picker botokról hogy mennyire jók, persze ha van más alternatíva...
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv. Marci
sztem jobb mint a shimapo, és az ezt tudja
http://www.youtube.com/watch?v=dWJXb81aAs0
IM12-ből van, ami sztem jobb mint az xt 100. de amúgy tök mindegy, hallal egyiket se fogod eltörni.
köszönöm, szóval csak a nevet kell megfizetni?!
és milyen orsót ajánlanál hozzá? elsőfékes vagy harcifékest?
orsóra max 15 e költenék
orsóból qrvajó kell. ilyen vékony zsinóroknál(16-os) gyakorlatilag azon múlik minden, hogy milyen jó a fék. persze ez csak akkor, ha nagy halakra mész. shimano kéne, 30-as méretben, vagy egy kis Tica. Azok is nagyon jók.
Ha nem mész túl nagy halakra, akkor is a Shimanot kéne venni, de csak sima elsőfékest, pl
Picker helyett ezt venném az biztos
"Kinek ajánljuk: Aki egy pickerbot finomságú, de egy kiváló feederbot minden tulajdonságát magában hordozó egyedi botra vágyik."
Volt szerencsém pár pickerhez, de egyik sem jött be nagyon ezek a finom, feederek igen. Van olyan lágy és érzékeny mint egy picker, a 3,3 m hossz nem is sokkal több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!