Olyan úszószemüveg kellene amelyikbe nem folyik be a víz van ilyen? Milyen márkájú?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 21:27
11/14 anonim válasza:
A hervis-ben vettem egyet,sárga és átláttszó rajta a szilikon.Tényleg nagyon jó,bár,az ára is vmi 6000 volt,de volt hozzá pipa is,és én olyan 30 percekig is a víz alatt szoktam maradni vele,és fel sem kell jönnöm,régen nekem is mindig ez volt a bajom,de ma már nincs vele gond...nézd meg...
12/14 anonim válasza:
ismét én,mint elöbb:amúgy,még annyi,hogy a méret is nagyban számít,és az,hogy ha veszed fel,akkor a hajad,ha van frufrud,akkor ne lógjon a szilikon gumi mellé,mert akkor nem tud jól rátapadni az arcodra a szemcsy
13/14 anonim válasza:
14:04-es vok:eszembe jutott a márkája:aqua lung
14/14 anonim válasza:
nálunk Pécsen van egy rendes uszodai bolt, ott lehet szemüveget próbálni a "cuppanós" tesztel, amelyik átmegy a teszten és tetszik és az anyagi keretbe belefér az nyert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!