Olyan úszószemüveg kellene amelyikbe nem folyik be a víz van ilyen? Milyen márkájú?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 21:27
1/14 anonim válasza:
attól függ hogy melyik jó az arcod formájára!
nem a márka
2/14 anonim válasza:
Képzeld van ilyen. Mégis zerinted mire való az úszószemüveg? Áhhh...
3/14 anonim válasza:
Jajj he de nem minden olyan te kis okoska!
1 válaszoló.
4/14 anonim válasza:
mi a decathlonban vettünk a gyerekeknek és ez volt az első, amivel meg voltak elégedve. elég stabil, és nem folyik bele a víz. sima, decathlonos márkájú, nem is volt túl drága.
6/14 anonim válasza:
nekem nagyon beválltaz arena... úgy néz ki,mint egy biciklis szemüveg,és metál kék,sötétített,garantáltan nem megy bele a víz... már 1 éve ezt használom
7/14 anonim válasza:
nekem a legjobb a NIKE márka! már több éve használom és nem megy bele víz! amugy ugy nézd a szemüveget hogy az a párna ami a szemre megy az puha legyen és jó gumis!
8/14 anonim válasza:
A nagyobb sportruházat gyártók (adidas, nike, puma) és a kifejezetten vizi sportokra specializálódott gyártók (speedo, arena) szemüvegek szerintem mindegyike tökéletes arra amit írtál. csak a pénztárcád és a stílusod az ami megszabja, meiket vedd meg. A mostaniak már nem is párásodnak. Én most vettem egy adidast és tökéletesen páramentes, míg a régi víz alatt jó, de víz felett semmit sem látok benne. A szemkereten lévő gumi vastagsága még változhat. Én pl azt szeretem ha vastag a gumi és szinte "rácuppan" a szememre, faterom azt szereti ha vékony. Ízlés kérdése.
9/14 anonim válasza:
vastag gumi nem nyom annyira, vékony jobban.
tapasztalat kell, pl a kislencsés a jobb vagy nagyobb.
én az arena-t kedvelem ;)
Viszont arena-t vagy speedot sehol se találok, ami metálfényezésű kívülről :(
10/14 anonim válasza:
Leginkább azon múlik, hogy mennyire szabványos az arcszerkezeted. Elég deformált fejem van, nehezen találok újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!