Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogy lehet medencét rendelni...

Hogy lehet medencét rendelni az Auchanból?

Figyelt kérdés

Nézegettem az oldalukat,kicsi medencéket láttam csak árral ellátva! keresőbe beírtam :medence,kiadott sokat! De azokhoz nem írnak árat,csak annyit,hogy érdeklődjenek az akcióról az újságokban,DE a megyébe nincs Auchan,nem jár újság sem! Láttam 1x egy linket itt,amibe egy 366x 91 cm medence volt,ár olyan 27.000 ft körül volt. Valaki tudna nekem linkelni ár listát vagy olyan oldalt ahol fennt vannak a medencék és az árak is!

Vagy hasonló árban,ha valaki tud valamilyen nagy kereskedésbe,írjon! Fontos!

Köszönöm!

2012. júl. 10. 16:04
1 2
 11/13 dirtboy ***** válasza:

nézd csak itt az ábra szerint a 457cm átmérő a teljes szélesség az aljánál víz nyomással együtt.

[link]

2012. júl. 10. 17:28
 12/13 anonim válasza:
Nyugodtan megveheted a nagyobbat! Nekem volt egy Bestway 366-os most egy Intex 366-os van és mindegyik kisebb mint amit ráírtak.
2012. júl. 10. 17:33
 13/13 anonim válasza:
És ha hiszed ha nem én a Bestway (366*72) medencét vízforgatóval, takarófóliával, alátét fóliával, medencével, szűrőbetéttel vettem 6000Ft-ért azaz ingyen :D Azért ingyen mert a Tescoban akkor volt olyan kupon ha 6000Ft felett vásárol akkor 6000Ft visszajár. És mikor bementem nem hittem a szememnek mert elárazták a medencét és 5999Ft-ért volt kirakva+ a rendszerben is annyiért volt. Mivel nem volt meg a 6000Ft ezért vettem egy kiflit így csak 10ft-omba került meg az útiköltség :D
2012. júl. 10. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!