Nem tudok úszni. Bemennyek a (nagy) vízbe?
Nyugodtan menj be, bár nem tudom, melyik partra mész, de ez nem egy bányató, h kettőt lépsz és elmerülsz.
Vannak gödrök, persze, de azok sem túl nagyok, ha derékig /mellkasig érő vízbe mész, nem lesz bajod (tudom, utolsó mondatok) :D.
Max. vigyél magaddal úszógumit vagy matracot.
Ha félsz ne erőltesd. Biztos el tudod különíteni, hogy azért nem szeretnél belemenni, mert azt mondta a nagyi, hogy veszélyes, vagy azért mert sok szörnyűséget hallasz innen-onnan, vagy azért mert te úgy érzed, hogy nem kéne.
Mindenesetre a Balatonban pancsoló emberek nagy része nem is tud úszni... Örvényeket felejtsd el. Part közelben, pláne kijelölt standon nem jellemző. Gödrök ugyan vannak, de azok nem egy méter mélyek, hanem csak GÖDRÖK. amik úgy 20 centisek, tehát ha a hasadig ér a víz akkor hirtelen ellepi a cicifixet.. Na bumm.
De még egyszer mondom, ha félsz ne erőltesd. Mert ha ellep egy hullám meg találsz egy gödröt és bepánikolsz lesz egy igen kellemetlen és maradandó negatív élményed. Viszont valóban nem bírnak úszni a pancsolók!:D
off
miért írsz z helyett y-ont mindenhol?
ez most valami új divat amiről még nem tudtam vagy mi az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!