Hogyan ugorjak vízbe orrbefogás nélkül? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Már kiskorom óta úszok,és a sima vízalá merülés orrbefogás nélkül nem probléma.
De ha ugruk,és nem fogom be az orromat,akkor amint a vízbe érkezek,az összes víz az orromba megy,és ez elég kellemetlen érzés.
Az interneten már keresgéltem,de seholsem találtam választ...Kérlek segítsetek,és ha bárki tudja(márpedig van aki tudja,mert a strandon egy csmóan ugrálnak a vízbe orrbefogás nélkül) az írja már le ennek a technikáját...
Az első válaszolóhoz csatlakozom. Felső ajkadat próbáld az orrod elé hajtítani, azaz csücsöríts, és lassan fújd ki a levegőt közben.
2012. jún. 27. 08:28
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 27. 14:22
5/8 anonim válasza:
Használj jó erős ruhacsipeszt.Kicsit hülyén néz ki a dolog ,de hasznos.Vagy ha szégyenled,dugd be az orrodat,vízhatlan füldugókkal.Csak közben vigyázz,nehogy tüsszenccsél.
2012. jún. 28. 15:48
6/8 anonim válasza:
A füldugó nem jó, elmehet mellette a víz, a fül kisebb mint az orr, a behatoló víz nyomása felnyomja.
A csipesz az jó lehet, orrcsipeszt használnak a szinkronúszók is, de egy sima haverokkal ugráláshoz elég hülyén nézne ki, pláne ha színes ruhacsipeszt akarsz magadra rakni :D
Én is levegőkifújással szoktam próbálkozni, de inkább befogom az orrom.
2012. jún. 28. 19:13
7/8 anonim válasza:
Ha nem jó a füldugó,valószinű,nagyok az orlukaid.Ekkor csak egy megoldás létezik.Használj parafadugót.Ebből sokfajta méret létezik.A három decis üvegbe valótól az 5 literes demizsonig.Valószinű meg fogod találni a megfelelőt.
2012. jún. 28. 23:01
8/8 anonim válasza:
csak fejesnél, vagy mindenhogy belemegy az orrodba? amúgy az első válaszolóknak van igazuk mindenki aki fejest ugrik azt csinálja...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!