Evezéstől nagyon felhólyagosodott a tenyerem. Mit csináljak vele? Hogyan evezzek?
az evezéstől nekem 8 év után is szétmegy a tenyerem:D ez azért van mert ez az a gyakorlat ahol nagyobb súly cseszi szét a recés ródon a kezed
szivacsot használhatsz de úgy nem annyira jó az izomérzet az alkar szorítása miatt
esetleg kesztyű csak erre a gyakorlatra, vagy még a lehúzásokhoz
Ha rendesen, intenzíven evezel, akkor mindig szét fog repedni, bármit csinálsz is.
Ha evezős kesztyűt használsz, az jelentősen csökkenti a veszélyét, de kesztyűben evezni olyan, mint (az ismert mondást más szituációban használva) zokniban lábat mosni, sé ciki is.
Én 6 évig versenyeztem, mindvégig olyan volt a tenyerem, mint a cipőtalp, és ha véletlenül hátrahajtottam az ujjaimat, gyakran nagy fájdalom kíséretében szétrepedt a bőr az ujjpercközeimben... De imádtam. (az evezést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!