Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Jó alakjuk lesz a lányoknak...

Jó alakjuk lesz a lányoknak az evezéstől?

Figyelt kérdés
Mert nem szeretnék olyan vastag, széles hátat, viszont annak örülnék hogyha vékonyabb lenne a lábam.Arányos lesz az alakom ? Nem lesz vastag a hátam ? Az evezés a lábakat is edzi? És nektek milyen tapasztalataitok vannak az evezéssel?
2011. okt. 24. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Az evezés klassszikus háterősítő gyakorlat. Nézz meg néhány evezős hölgyet, és választ fogsz kapni a kérdésedre.
2011. okt. 24. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
A hátad csak akkor lesz széles, meg férfias hogyha hosszú éveken át edzel. Ha csak alakformázás céljából elmész 1-2-3 év kajakozásra, alig fog meglátszani a hátadon, válladon.
2011. okt. 24. 20:37
 3/5 anonim válasza:

A kajakosok, evezősök edzésen rengeteget futnak és erősítenek. Nem csak abból áll, hogy beülnek, eveznek és ennyi :)

Ha csak a jó alak miatt szeretnél evezni, akkor inkább vmi mást válassz.

Egyébként a genetikádtól is függ. Pár hónap alatt is lehet tőle széles vállad és lapos melled :)

2011. okt. 26. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Az evezés nagyon jó. Lányoknak sokkal előnyösebb, mint a kajak. Az evezés 70% -a láb, nőknél sokkal vonzóbb a sportos comb. Míg a kajakos lányok legtöbbje eléggé nagy vállú férfias testalkatú. Én 7 évig evezős voltam, 2 éve kajakozok. Az evezős lányok sokkal gyönyörűbbek.
2012. jan. 28. 00:05
 5/5 anonim válasza:

Sok szép evezős lány él az emlékezetemben (6 évig eveztem), köztük az első nagy "Ő", aki 160 magas, 50kg-os filigrán csajszi volt és nagyon imádtam.

Voltak kevésbé tetszetősek, de ugyan úgy, mint más területen itt is változatos az élet.

Mivel az evezés egy komplex mozgás, és inkább állóképességi sport, mint erőnléti, arányossá alakítja az embert és annak lányát, úgy, hogy semmi háj mellet szép izomzat fejlődik ki, ami férfi szemmel (és tapintással) igencsak kívánatos......

2012. júl. 5. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!