Bojlis botot mit ajánlanátok?
Most egy Shimano Alivio Sp. CX 3,6m/3,5Lbs botom van, ami marha jó, és ez mellé szeretnék egyet de kicsit vékonyabb árkategóriában.
A Spro Precision Hot Carp botot néztem ki, 3,6 / 3Lbs.
Jó bot lehet? Egyéb ötleteket is elfogadok, ami fontos, hogy 3 tagú legyen.
Köszi!!
Jó a SPRO bot is, viszont nekem az a véleményem, hogy inkább vedd meg az alivio párját! Végül is csak 4-5 ezer forinttal kerül többe, de sokkal jobb. Ezt azért mondom, mert hodd el, később meg fogod venni a másik aliviót, ha a a SPRO bot rosszabbul teljesít. Márpedig gyengébben fog muzsikálni! Ebben az esetben + 12000 ft-ot dobsz ki feleslegesen!
Ezt azért írom ennyire magabiztosan, mert én is beleestem ebbe a hibába. Volt egy jó minőségű bojlis botom. Viszont nem volt pénzem a párjára, ezért egy olcsóbbat vettem. Azonban a jobb bot mellet annyira elégedetlen voltam vele, hogy csak megvettem nagy nehezen a párját! Így jó pár ezressel többet dobtam ki!
Jól gondolkodsz. Asszem marad az alap tervezet, hogy télen újítok tovább, idén kiderült ez a módszer működik. Addig meg beérem a félig jó cuccal :)
THX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!