Abből mi az igaz, h adottság kérdése h valaki meg tud e tanulni úszni?
Nem tudok úszni és szerintem már nem is nagyon fogok tudni pedig évek óta próbálkozok aztán pár embertől hallottam meg interneten is olvastam, h vannak akik nem képesek rá.
Eddig nem nagyon hittem benne, de most már több évi próbálkozás meg kitartás után eléggé beleuntam a kudarcba.
Főleg h más sportokban elég jó vagyok, iskolai csapatban játszottam itt meg tök nulla vagyok.
Sajnos én is csak arra tudok panaszkodni, h egyszerűen süllyedek meg süllyedek, akár mit is csinálok pedig ez elvileg a fizika törvényeinek is ellentmond:(

próbáld meg legyőzni a víziszonyt
csuszdázni mersz? ha igen nincs víziszonyod
rajtkőről/partrúl a 2,5m es vízbe ugrálni mersz(persze ugy hogy a haveri társaság ott van aki kivisz a partra)?
ha igen nincs víziszonyod.
ezek után ha nem vagy tériszonyos
FEKÜDJ A HÁTADRA A VÍZEN ÉS MARADDJ MEG RAJTA UGY MINT EGY DESZKA
majd elkezdel körözni a kezeddel ugy mint ahogy a tévében láttad és LÁM EZ A HÁTUSZÁS
majd innen minden megy
JA ÉS AZ USZNI TUDOK NEM EGYENLŐ A NEM SÜLLYEDEK EL A VÍZbennel
Te miről beszélsz?
Szerinted ezen már nem vagyok túl?
Tegnap is úgy húztak ki, mert már süllyedtem le.
Szaunamedencétől kezdve már mindenhol próbáltam, csináltam fejenállást, csak h ne menjen h viszonyom van.

mindenki meg tud tanulni úszni.
Ahhoz, hogy olimpiai bajnok legyél, na az már nem megy adottság nélkül

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!