Uszodában ellenőrzik a papucsok talpát (hogy tiszta-e)?
Figyelt kérdés
Több, mint 15 éve nem voltam uszodában, szóval nem tudom, hogy mennek mostanában a dolgok. Tudom, hogy bentre kell olyan papucs, aminek tiszta a talpa. Egy fehér flip-flopot néztem ki erre a célra, amit idáig utcán hordtam. Lemostam alaposan, de a talpát nem tudom tökéletesen megtisztítani, szürke még mindig ott, ahol érintkezik a talajjal. Szerintetek ez gond? Be fognak engedni? Természetesen nyomot nem hagy, ami koszt le lehetett róla szedni, azt leszedtem.2012. jún. 10. 11:07
1/4 anonim válasza:
nekem eddig még sohasem nézték meg :) Persze aztán lehet, hogy uszodája váltogatja
2/4 anonim válasza:
Dehogy! Nekem se ellenőrizék még. Szerintem nem az a fontos. Csak legyen papucs :)
3/4 anonim válasza:
Ha az öltözőben veszed föl, nem lehet gond. Az viszont már megtörtént hogy ugyanabban próbáltam bemenni mint amiben az utcáról bejöttem. Kiszúrta a fürdőmester és el kellett mennem mezítláb a csaphoz, hogy megmossam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!