Pontyhoz, szoktató, helyben tartó etetéshez milyen házikészítésű receptet tudsz ajánlani?
Figyelt kérdés
Egyik haverommal egy holtágon horgászhelyet készülünk készíteni és megetetni egy nádas, töklapus részen.Ehhez lenne szükségem helybentartó és szoktató etető anyag receptekhez.Hallottam rizibizit, erjesztett kukoricát.Valamint hogy ha hajnalban akarjuk meghorgászni a vizet, akkor esténként szórjuk be az etető anyagot? A parttól max 10 méterre fogunk horgászni olyan 2m vízmélység mellett.2012. jún. 10. 09:57
1/3 gomzoli válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__vizi-sportok__26..
A 12-es számú válaszomat ajánlom figyelmedbe!
2/3 A kérdező kommentje:
11-es válaszodra gondoltál ^^ de köszönöm szépen, sokat segített.Az etetési időről is tudsz mondani pár hasznos tippet?ha hajnalban akarom meghorgászni akkor esti időszakokban etessek vagy hajnalban?
2012. jún. 10. 11:09
3/3 anonim válasza:
Az erjesztett magokat nem nagyon szokták ajánlani állandó etetésre, mert az a halnak nehezen emészthető.
24-48 órás áztatás után 4-6 főzés, aztán megint 24 óra áztatás. Többnyire búza, kevés kukoricával és aprómaggal/cirok, köles/.
Ha jól kiázik és kifőzöd, lecsökkented a tápértékét.
Mi előző nap délután etetünk, ha másnap ott akarunk horgászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!