Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Pontyra milyen etetőanyagot?

Pontyra milyen etetőanyagot?

Figyelt kérdés

Pontyot szeretnék fogni. Milyen etetőanyagot ajánlotok ami tényleg működik? Legutóbb úgy csináltam hogy:

1. horog: pálinkás kukorica, csonti

2. horog: trágyagiliszta

etetőkosár: epres, mézes etetőanyag összekeverve ehhez áztatott kenyér és csemege kukorica.

Nektek milyen etetőanyag/csali vált be legjobban?

2012. jún. 5. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:
melegben inkább büdös/halas etetőanyag kellene. nekem van 1 doboz TimárMix málnás-tigrismogyorós ízesítésű kukoricám, azzal szoktam fogni. persze a bojli meg pellet nyomába nem érhet semmi
2012. jún. 5. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Én fogtam már pontyot sós mogyoróval, gumicukorral, tutti-fruttival, de még egy darab, jól összecsavart papírzsepivel is :D

Szerintem lényegtelen, de biztos le leszek hurrogva :)

2012. jún. 5. 22:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D Én is Tímár mixet használok. És nekem eddig az epres és mézes keverékkel sikerült fognom :D De legközelebb kipróbálom a málnásat is.
2012. jún. 5. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Van aki azt mondja, a büdös jobb nyáron, az édes hidegebb vízben, én epressel fogok pontyokat a Tiszán nyáron is.

A Haldorádó Vörös Démon kukoricát nagyon szeretik, etetőanyagnak epres Maros Mix egy doboz csemegekukoricával és enyhén erjesztett búzával.

2012. jún. 13. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!