Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mennyire fontos a nyeletőfékes...

Mennyire fontos a nyeletőfékes orsó a feeder botoknál?

Figyelt kérdés
Nagyon drága minden sajnos ezért akarok valahol spórolni van 20ezer forintom 2 botra 2 orsóra meg a kiégszítőkre haltartó,szák stb. Kicsi a keret de ebből kellene valami kihozni tud valaki segíteni esetleg összeállítani egy kezdő feeder szettet ?

2012. jún. 1. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
csak egy jótanács. sasold a leértékeléseket. én anno 25ezer forintos bothoz jutottam hozzá 14ezerért :)
2012. jún. 1. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:

am hogy a kérdésedre is válaszoljak:

[link]

orsó: DAIWA SWEEPFIRE 4000X. ennek muszáj jónak lenni, gyenge minőségű orsóval szenvedés a horgászat

nyeletőfék nem kell, persze hacsak nem horgászol 8-10 kilós halakra.

horogból a gamakatsu bármelyik termékét ajánlom, de ez a minimum. esetleg kicsit drágábban kapsz ownert, a korda meg már csillagászati összeg.

főzsinórnak meg a spro carp maxx tökéletes lesz.

2012. jún. 1. 14:04
 3/7 gomzoli ***** válasza:

20-ból két bot+ két orsó + tartozékok? Se a botok, se az orsók nem kerülhetnének többe 3500-4000 ft-nál, hogy maradhasson pénzed a szükséges zsinórokra, és szákra. Képzelheted, hogy mit kapnál ennyiből...

Szerintem maradj egy bot+ orsónál, az talán kihozható ennyiből, ha még szákot, zsinórt, horgokat, etetőkosarakat, forgókapcsokat is akarsz venni.

A nyeletőfék nem feltétlenül muszály, csak ha fix ólommal vagy kosárral akarsz önakasztós módon horgászni.

Azt azonban mindenképpen javaslom, hogy inkább az orsóra költs többet, mint a botra. Egy 5 ezer Ft-os bot lehet használható is, egy orsó viszont 7-8 ezer alatt egy gagyi vacak. Márpedig szerintem az orsó szerepe fontosabb.

2012. jún. 1. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
am egyszerre ezt nem lehet, valamilyen szinten igaza van az előttem szólónak. amiket linkeltem cuccok, az a legalja. annál gagyibbakat nem érdemes venni, ennyi erővel a vízbe dobhatnád a pénzed. én úgy csinálnám, hogy szépen lassan 1-2 év alatt szedném össze a cuccot(így is csináltam), jó minőségűt, nem egyszerre mindent, de azt lehetőleg sz*r minőségben. és még1x mondom gigyeld a leértékeléseket.
2012. jún. 1. 14:31
 5/7 A kérdező kommentje:

aham köszönöm én arra gondoltam hogy

2db [link] ilyet veszek ez 20k és veszek hozzá cuccokat még az mondjuk még +10k és akkor 30kból megvagyok . Vagy rossz ötlet?

2012. jún. 1. 23:55
 6/7 gomzoli ***** válasza:
Válaszoltam a privát üzenetedre!
2012. jún. 2. 10:55
 7/7 umbro12 válasza:

Szia! 20ezer forint ha megnézzük nem olyan kevés pénz! Ajánlom neked ezt a botot!

[link]

Nekem is ez van és megvagyok vele elégedve! Nem drága természetesen a 10ezer forint feletti carbon botokhoz képest gyengébb ezt az ára is mutatja de nem kell leírni elsőre mert erős kis bot ez! :) orsónak ajánlok megint csak 1 feedert ! [link] Nekem ugyan nem ez az orsó virít a boton hanem 1 9+1 csapágyas nyeletős viszont állítom h ez jobb pontyozni én is ezt veszem meg a közel jövőben! ez így 13ezer ft és még van 7 ezred venni apróságokat ! kezdésnek tökéletes feeder szett úgy gondolom! sok szerencsét a horgászathoz! :)

2012. aug. 23. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!