Mennyire fontos a nyeletőfékes orsó a feeder botoknál?
am hogy a kérdésedre is válaszoljak:
orsó: DAIWA SWEEPFIRE 4000X. ennek muszáj jónak lenni, gyenge minőségű orsóval szenvedés a horgászat
nyeletőfék nem kell, persze hacsak nem horgászol 8-10 kilós halakra.
horogból a gamakatsu bármelyik termékét ajánlom, de ez a minimum. esetleg kicsit drágábban kapsz ownert, a korda meg már csillagászati összeg.
főzsinórnak meg a spro carp maxx tökéletes lesz.
20-ból két bot+ két orsó + tartozékok? Se a botok, se az orsók nem kerülhetnének többe 3500-4000 ft-nál, hogy maradhasson pénzed a szükséges zsinórokra, és szákra. Képzelheted, hogy mit kapnál ennyiből...
Szerintem maradj egy bot+ orsónál, az talán kihozható ennyiből, ha még szákot, zsinórt, horgokat, etetőkosarakat, forgókapcsokat is akarsz venni.
A nyeletőfék nem feltétlenül muszály, csak ha fix ólommal vagy kosárral akarsz önakasztós módon horgászni.
Azt azonban mindenképpen javaslom, hogy inkább az orsóra költs többet, mint a botra. Egy 5 ezer Ft-os bot lehet használható is, egy orsó viszont 7-8 ezer alatt egy gagyi vacak. Márpedig szerintem az orsó szerepe fontosabb.
aham köszönöm én arra gondoltam hogy
2db [link] ilyet veszek ez 20k és veszek hozzá cuccokat még az mondjuk még +10k és akkor 30kból megvagyok . Vagy rossz ötlet?
Szia! 20ezer forint ha megnézzük nem olyan kevés pénz! Ajánlom neked ezt a botot!
Nekem is ez van és megvagyok vele elégedve! Nem drága természetesen a 10ezer forint feletti carbon botokhoz képest gyengébb ezt az ára is mutatja de nem kell leírni elsőre mert erős kis bot ez! :) orsónak ajánlok megint csak 1 feedert ! [link] Nekem ugyan nem ez az orsó virít a boton hanem 1 9+1 csapágyas nyeletős viszont állítom h ez jobb pontyozni én is ezt veszem meg a közel jövőben! ez így 13ezer ft és még van 7 ezred venni apróságokat ! kezdésnek tökéletes feeder szett úgy gondolom! sok szerencsét a horgászathoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!