Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

az a kérdésem hogy a feeder botok azok milyen horgászatra jók?

és ezek jó botok: [link]

[link]

2012. máj. 19. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:

az energo team az szerintem olcsóbb katedória, de jó botokat gyárt (ne a shimano, spro, daiwa, stb drága cégekhez hasonlítsuk).

Picker, Medium: kis hal pl: keszeg, de ha gyakorlott vagy egy mediummal kifoghatsz pontyokat is, heavy: nagy hal, keszegek Brutal heavy: ponty

2012. máj. 20. 13:40
 2/5 anonim válasza:

A feederbotok finomabb fenekező horgászatra valók, 20-as körüli zsinórral és döntő többségben etetőkosárral. A nevis bot jobb mint az energo team-es de az ára is duplája, én 5 ezer forint körül a következőt ajánlom: [link]

Parafa a nyele és van benne erő tartalék. Remélem tudtam segíteni ha még van kérdésed irj!

2012. máj. 20. 13:50
 3/5 A kérdező kommentje:
a feederekel lehet úszózni?
2012. máj. 23. 18:40
 4/5 anonim válasza:
Lehet velük persze, csak annyi a probléma vele, hogy nem lehet messzire eldobni az úszót mivel igazából a feederek a nehezebb etetőkosarak alatt érzik magukat jól de közelre alkalmas az úszózásra is szerintem max olyan 30-35m-ig. Bár már lehet találni 10e körül olyan botokat amik alkalmasak mindkét módszerhez ezek a match-feeder botok.
2012. máj. 26. 10:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben kösszönöm, de néztem egy jobbat aminek 3 spicce van egy erősebb egy lágyabb és a kettő közötti
2012. máj. 26. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!