Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászás! Milyen csalira...

Horgászás! Milyen csalira megy a ponty legjobban?

Figyelt kérdés
köszi előre is
2012. márc. 30. 17:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kukorica, különböző ízekben, vagy olyan tavakon ahol már hozzászokott bojli és pellet- az ilyen tavakon a kukorica és az egyéb csalik már nem játszanak, csak ez a 2
2012. márc. 30. 17:18
 2/11 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a választ.csak mert holnap horgászverseny lesz és nagyon szeretnék nyerni:$
2012. márc. 30. 18:02
 3/11 Farkas Milán ***** válasza:
Attól, hogy egy tavon a pontyok hozzá vannak szokva a bojlihoz és a pellethez, az nem azt jelenti, hogy más csalival nem lehet megfogni őket! Ekkora hülyeséget még nem hallottam. Csak gondolkozzunk kérem! HA egy tavon a pontyok hozzá vannak szokva a bojlihoz, akkor valószínűleg azt is fel tudják fogni, hogy ez veszélyt jelent számukra! Ezért egy idő után sokkal óvatosabbak lesznek!! Ez szerintem teljesen logikus! Itt jön be az, hogy például a kukorica csali teljesen eloszlatja a veszélyérzetüket ebben a helyzetben, ergo könnyebben meg tudod őket fogni! Ha egy rövid, pár órás versenyre mész, nem ajánlom a bojlit! Ahhoz több idő kell. Lehet, hogy szerencséd lesz és bejön 2-3 hal, de versenyt mindenképpen az apróhalak szorgalmas gyűjtögetésével lehet megnyerni! Ha ez kifejezetten pontyozóverseny, akkor próbálkozz meg különböző gyorsabb oldódású és nem olajos pelletekkel, kukoricával. Ilyen hideg időszakban a pontyok a gilisztát és a csontit is úgy zabálják, mint kacsa a nokedlit!! Ha a tavon sok az apróhal, akkor persze az élőcsali nem túl jó!!
2012. márc. 31. 15:03
 4/11 A kérdező kommentje:
értem!főként nagy pontyok vannak.nagyon köszi a választ.
2012. ápr. 1. 08:20
 5/11 anonim válasza:
Mi faterral extra tavakra szoktunk járni főként, és ott bevállik szinte mindig a csonti, epres vagy vaniliás kukoricával feeder szerelékkel.Ha megyünk min. 5-6 ponty akad horogra! :)
2012. ápr. 2. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Giliszta a legjobb, nekem már nagyon sokszor bejött, főleg olyan tavon ahol a nagy pontyok mellett tokfélék is vannak.

Jó nagy csokorban kell felrakni őket a horogra, akkor ellenállhatatlan a nagyobb halaknak is.

2012. ápr. 3. 14:14
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm!:) majd hétvégén próbálkozok akkor vele:)
2012. ápr. 3. 18:41
 8/11 anonim válasza:
Nekem a Maros Mix gyöngykukoricás pufi vált be a legjobban. Több horoggal szoktam horgászni, pufit, kukoricát, gilisztát és csontit szoktam felrakni, mindig a pufira kapnak. Azt javaslom próbálkozz több horoggal több csalival, had válogathassanak..
2014. febr. 4. 20:42
 9/11 anonim válasza:
Nekem a Maros Mix gyöngykukoricás pufi vált be a legjobban. Több horoggal szoktam horgászni, pufit, kukoricát, gilisztát és csontit szoktam felrakni, mindig a pufira kapnak. Azt javaslom próbálkozz több horoggal több csalival, had válogathassanak.
2014. febr. 4. 20:42
 10/11 anonim válasza:
csemegekukorica, csonti és giliszta. én ezekkel fogom őket.
2014. ápr. 2. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!