Alsó kategóriás jó bojlis botok?
Sziasztok! Szeretnék venni 2 db bojlis botot ezekkel a paraméterekkel: 3 libra,3.6 méteres hossz és 3 tagú kellene.
Maximum 12 ezret/db szánok rá. Nevist nem szeretnék,arról nem hallottam jókat. Az eddigi jelöltjeim:
-SPRO Pantera Carp 360 3 lbs 3 részes 7990 ft
-ET RUBIN BOILIE 7600 ft
-JRC Contact 3 Sections 11.500ft
-Shakesperare Cypry Carp 3 Pc 10500 ft
Inkább keményebb botot keresnék,nem pedig lágyat,50-60 méternél általában nem kell messzebbre dobnom.Aki ismeri valamelyik botot vagy tud hasonló árkategóriában jó bojlis botot az írjon! Köszi ;)
Köszönöm Milán, ugyanez visszafelé is ér!
" Tudjátok mit!Akkor ilyenerővel vegyél egy Fox Horizon Bojlis botot 40-50-60 ezerér ha két év múlva úgy is jobbat akarsz.Ennyi!Ha pedig eltöröd akkor így jártál!
"
Kedves András '99 nem kell azon megsértődni, ha a kedvedtől eltérően most nem az olcsó feederbotokról beszélünk... amit a Kérdező szerény véleményem szerint inkább hajlamos lenne eltörni, mint egy jó minőségű pontyozót, bár miután leírta, hogy 10 éve horgászik, feltehetőleg már nem a csalánt fogja az új botjával csapkodni!
Az, hogy ki milyen bottal lesz elégedett, pedig (most lenézés nélkül) az illető igényeinek a színvonalától függ! Vannak, akik szerint a 7 ezer Ft-os bot is szuperüberfrankókirály, és boldogan ajánlja mindenkinek. Vannak sznobok is, akik 50 ezer alatt nem vesznek botot, mert avval nem lehet olyan elismerő hümmögést learatni a vele egyhúron pendülő társaságban (ezek amúgy is csak egymással férnek össze, nincs kasztkeveredés), meg vannak az olyanok, mint én magam, akik a lehetőségeikhez képest sem adják lejjebb egy szintnél. Inkább nem vennék egy évig botot, amíg összejön annyi pénzem, amiért olyat vehetek, amitől összedörzsölhetem a tenyerem! Ez nem kell hogy extrém drága legyen! De hosszútávon elégedett akarok lenni! Nem akarom, hogy 2 év múlva azt sajnáljam, hogy miért pont ezeket vettem, amikor már sokkal jobb van kicsit többért. Ez nem felvágás, nem mutogatás, ez igényesség. Saját magam kedvéért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!