Ha süllőzök és emellett csukára is számíthatok kössem fel a drótelőkét?
Figyelt kérdés
Mert hogy mondjuk ez a hely ígéretes mindkét halfajban és én süllőzni mennék oda , de csuka is lakik ott zavarná ez a süllőt? EZ milyen előke lenne hozzá valakinek van ilyenje? [link] 2011. dec. 28. 12:28
1/3 anonim válasza:
Mindkét halnak tökéletes látása van, sőt a süllő még jobban lát, úgyhogy ennél nem használnék drótelőkét. ha két bottal horgászol, az egyiken legyen előke, a másikon ne. Ha kapás van az előkés boton, azt nyelesd, ne vágj be egyből.
2/3 anonim válasza:
Próbáld köthető kevlár előkével. /10 méteres kiszerelésben kapni/
3/3 Smatee válasza:
A kevlár nem rossz de egy kb 15-20 cm-es vastagabb fonott zsinórt kettőbe hajtasz és arra egy forgóval felteszed a horgot ( vagy villantót vagy amit gondolsz) nem lehet baj. Én egy hatos csukár szedtem ki ezzel a cuccal mélyen nyelte de az előke kb meg se érezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!