Ti hány percig vagytok képesek visszatartani a lélegzeteteket?
Figyelt kérdés
Tegnap újabb rekordot döntöttem, sajátot természetesen, és sikerült 1 perc 20 másodpercig visszatartanom a lélegzetemet. Annyira jó ezután újra levegőhön jutni, hogy csak na :) Egy picit csak amiatt aggódom, hogy ha erőltetetten visszatartom a lélegzetem több ideig, mint amikor már reflexszerűen elkezd a tüdőm levegő után kapkodni (persze esélye nincs, mert befogom az orrom), akkor elkezdek remegni, szédülni és homályosan látni. Lehetnek káros következmények? Ugyanis hallottam, hogy ha az agy bizonyos ideig oxigén nélkül marad akkor károsodhat. Milyen módját ismeritek a lélegzetvisszatartás idejének biztonságos növelésére? Illetve ti mennyi ideig tudjátok visszatartani?2011. dec. 19. 11:16
61/64 anonim válasza:
Igen én is erre utaltam hogy nem szabad azon agyalni meddig bírom. Rá kell erre hangolódni, én nem elterelem a figyelmem hanem úgy a semmire koncentrálok. Jah az jó az avatar2.
62/64 anonim válasza:
Régen mértem egyszer, olyan 2-3 perc volt, kádban, én is meglepődtem rajta. medencében nyugalmi helyzetben is jóval kevesebb jönne ki, amikor próbálkozom, meg valahogy mindig előbb feljövök, mint ameddig bírnám, nem tudom miért. Kipróbálnám egyszer úgy, hogy valaki lenyom a víz alá és lent tart, amíg fel nem akarok jönni, így talán tovább bírnám. De akkor mindenképpen nő nyomna le.
63/64 anonim válasza:
Szerintem ez kortól, egészségi állapottól is függ. :) Nem tudom mennyi idős most a kérdező. :) Én 32 vagyok, most próbáltam talán először, és 1perc 10 másodpercig bírtam. Nem gondoltam hogy eddig is kibírom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!