Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Nem tudom mit tegyek tudnál...

Nem tudom mit tegyek tudnál segíteni?

Figyelt kérdés
Én jelenleg kajakozok de nagyon elment a kedvem mert mert falun lakok és a kajak meg a városban van és nagyon szeretem ezt a sportot de a családomból senki se támogat mindenki azt mondja ne erre menjél mert veszélyes meg stb. és hogy én nem szeretem a csapatsportokat és hogy mit csináljak hogy tudjak erre járni vagy keressek másik sportot és ha igen akkor milyet???
2011. nov. 7. 15:34
 1/3 DannyZuko ***** válasza:
Hát a lehetőségeidet neked kell ismerned, hogy tudod megoldani a kajakot. Szerintem ne keress mást, ha ennyire oda vagy érte. Annak sincs értelme, hogy olyat sportolj ami nem tetszik. Abban sohasem lesz örömed és soha sem leszel jó igazán...
2011. nov. 10. 12:19
 2/3 anonim válasza:
Ezt te tudod neked mi a jó, hogy tudod beosztani az idődet .. az utazás, tanulás stb. De mennyi idős vagy? Biztos azért nem támogatnak úgymond, mert azért egy felnőtt jobban belátja a dolgokat mint egy kisgyerek. Hidd el, ők csak jót akarnak neked! A te javadat akarják. Nem hinném, hogy azért mondják, hogy kicsesszenek veled és hogy neked rossz legyen. Vagy válassz egy olyat ami érdekel, szívesen csinálod .. és még marad is mellette szabad időd. De lehet próbálkozni is, nem muszáj egyből elkötelezni magad az mellett ha nem tetszik .. ki kell próbálni több mindent. Aztán ami megtetszik a legjobban azt fogod csinálni.
2011. nov. 11. 00:32
 3/3 Rikoh válasza:
Próbáltad már a K1-et? :D
2011. nov. 11. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!