Szerintetek jó orsó a Gold Star Top Figther 40?
Attól függ, mire? Ha van, vagy lesz gyereked, annak jó lesz, hogy megtanuljon rajta játszva horgászni, mert ennyi pénzért nem kell akkor sem sajnálni, ha csak a csalánt csapkodja vele. De a viccet félretéve, gondold végig a következőket:
mennyi is a bolti ára? Lusta vagyok utánanézni, de feltehetően nem lehet több 5-6 ezernél. Van benne valszeg "legalább" 6-8 golyóscsapágy, ami jól jön ahhoz, hogy a vásárlóval elhitessék, itt bizony minőségről van szó, hiszen még a Shimano-ban is csak 3 van... DE! A bolti árból vondd le a kiskereskedő, aztán a nagykereskedő, az importőr, a szállító, és a gyártó hasznát, aztán ezek után a gyártót kiszolgáló mütyürke-beszállító hasznát, a gyártási költségeket (ami mondjuk Kínában nem túl magas), ezt fejeld meg az ilyen-olyan Áfa és egyéb adólevonásokkal, és rájössz, hogy az általad favorizált orsónak látszó kacat előállítási költsége, anyagára kb. 354 Forint. Ebből nyugodtan kiszámíthatod, mennyibe került 1 darab golyóscsapágy a 8-ból... Aztán amikor 3 év múlva surrogva katakol tekerés közben, valamint az összes mozgó alkatrésze kotyog, akkor majd megérted, hogy miről írtam most neked!
Használd egészséggel!
Ne néz hülyének, de 3 éve használom és semmi baja fárasztás kor, precíz fék.
Csak kíváncsi voltam!
Kedves Kérdező, dehogy értesz...
De ha továbbra is hetente felteszed a kérdést, hogy a hitvány feederbot és a még gagyibb orsó vajon szerintünk jó-e, előbb-utóbb megkérünk valakit, hogy dicsérje meg, csak hogy végre önigazolást nyerj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!