Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mi egy jól felszerelt horgászd...

Mi egy jól felszerelt horgászdoboz tartalma?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 13:48
 1/4 DannyZuko ***** válasza:
Na most ez leginkább attól függ, h milyen horgászmódszerekkel horgászol. Ha egy átlagos nem spéci módszereket alkalmazó horgáaszt nézek, akkor az keszegezik, pontyozik, perget, rablózik. Általában nekem a dobozomban a szerelékből van mindenből. Tehát. Horgokból minimum 10db méretenként, ütközők, etetőkosarak 5-6db, távdobó ezető 2db, akad benne végólom is, tirolifa, előre általam megkötött horgok 5-6darab/méret + a ragadozósok, forgókapcsok, karabíneker, éjszakai cucc pl világítópatronok, úszók, csipeszek, horogszabadító, szájterpesz, szájbilincs, kötő damilok, drót és kevlár előke, uszó sulyozó ólomkészlet. Engedély, fogási napló. Lehet kihagytam 1-2 dolgot, de kb enyi jut eszembe.
2011. okt. 5. 10:29
 2/4 DannyZuko ***** válasza:
Ja igen... És természetesen műcsalik. Villantók, rapalák, twisterek stb.. 1-2 hungarocel karika. Fűzött kukorica...
2011. okt. 5. 12:18
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod, ment a zöld kéz:)

igazából nem nekem kell, hanem páromnak. pár dolgot már vettem neki, de múltkor is beszaggatta etetőkosarastól az egész cuccot és nem volt neki plusz. így már tudom, legközelebb mivel lepjem meg:)

köszi mégegyszer

2011. okt. 6. 09:25
 4/4 DannyZuko ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem. :)
2011. okt. 6. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!