Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Jet-ski bérlés hol?

Jet-ski bérlés hol?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 00:21
 1/6 nikaa11 válasza:
keress rá a google-ban
2011. okt. 5. 20:38
 2/6 anonim válasza:
Horvát és olasz tengerparton....
2011. okt. 7. 22:43
 3/6 anonim válasza:

Szia!

Egyik legjobb, de mindenképp a legbolondosabb társaság a Chriss -ék. www.jetskiride.net

Próbáld meg őket, valóban maradandó, amit adnak, mi a második nyarat is velük töltöttük, persze csak 2 hétvégét, de jövőre is hozzájuk megyünk.

2011. nov. 30. 17:40
 4/6 okoska104 válasza:

Ha jól akarod magad érezni, ha biztonságban akarsz lenni, ha jó és újszerű masinákon akarsz szórakozni,akkor

www.jetskiride.net

A Kristófék már az előző hétvégén (Március 17.!)is szezon előtti programot csináltak, volt is "ne mulass".

Nyugodt szívvel ajánlom Öket, persze csak akkor, ha valóban akarod a feelinget, mert ezek valóban nem komplettek.

Adrenalin kell? Náluk megtalálod.

2012. márc. 27. 21:22
 5/6 anonim válasza:

www.jetskiride.net = rohadt jó volt tavaly.

Most akadtam rá erre az oldalra,ezért hozzászólok.

Beszéltem velük, mi ebben az évben is hozzájuk megyünk.

De sok bérlős társaság van,próbáld meg őket is.

Lehet, hogy jobbat találsz.

2012. máj. 1. 15:58
 6/6 Bejgli válasza:
Sziasztok! Olvastam, hogy jetski bérlésre a www.jetskirider.net oldalt ajánljátok többen. Nem találok az oldalon elérhetőséget. Valaki tud esetleg?
2012. aug. 14. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!