Hogyan tudnék tovább maradni egy levegővétellel víz alatt? most 80-85 másodpercig bírom. Van e rá mód, hogy ezt az értéket fentebb tornásszam?
Van rá mód, kevesebbet mozogj a víz alatt, és ha már úgy érzed lélegezned kell csináld de csak a reflex légzést, szóval próbáld mozgatnia tüdődben a levegőt.
Egyébként ez az egész levegő visszatartás okozhat tüdőproblémákat, vagy durvább esetben ájulást is.
" ha már úgy érzed lélegezned kell csináld de csak a reflex légzést, szóval próbáld mozgatnia tüdődben a levegőt. "
ezt nem igazán értem...esetleg elmagyaráznád még egyszer?
korodtól, nemedtől is függ.
adott korban, pláne hölgyeknél ez a 80-85 másodperc igen jónak mondható.
szerintem felnőtteknél is átlag felettinek mondható. szóval csak így tovább.
17/F vagyok
szóval csak továbbra is futkározzak? nem hiszem hogy az annyira növelné....jóóó , nem valami drasztikus fejlődésre gondolok, de mittudomén, például +10mp vagy ilyesmi...
Szia! Ha érdekel a dolog, akkor gondolom azóta sokat gyakoroltál. De szerintem hamar el lehet érni fejlődést. Én imádok víz alatt úszni, a medence alján pl.
Most mértem amíg egy napja még csak 1 percet bírtam, néha másfelet, ma már sikerült a 2perc 5 másodperc. A korábbi értékkel is összejött 25m úszás, de remélem sikerül 4 percre feltornáznom. Egy búvár ismerősöm szerint ez nem egy elérhetetlen cél. Szóval kitartás! 37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!