Bojli készítés de hogyan?
Figyelt kérdés
Találtam egy receptet ami szerintem jó.
10% kazein
5% laktalbumin (80%-os)
10% zsíros szójaliszt (kicsit megpirítva)
20% vörsössügérliszt
20% garnélaliszt
10% sörélesztő
5% vitamelo
10% Citrus Birdy
10% kukoricacsíra-örlemény (szinte liszt finomságú)
20ml Kukoricacsíra-olaj
5ml Citrom esszenciális olaj
7-12 tojás mérettől függően
és az lenne a kérdésem, hogy mi az a kazein laktalbumin?
és ha 1-2 kg-t akarok csinálni akkor miből mennyi kell?
de ha tudtok valami jó receptet amit már kipróbáltatok akkor nyugodtan leírhatjátok ;)
2011. aug. 23. 13:00
1/2 anonim válasza:
százalékszámítás! számold ki a 2000g 5,10,20%-át 6.osztályba tanult anyag a százalékszámítás
2/2 anonim válasza:
itt találsz még recepteket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!