Egy K1-es. Pola gyártmányú karbon-kevlár versenykajakot mennyiért lehetne eladni?
Kisebb-nagyobb szépséghibái vannak, felületi karcok az alján kövektől, amik fehér nyomot hagynak (sajna sok karc van, de nem mélyek), nem lyukas, nem ereszt, nem szivárog bele víz. Nagyon bírja a strapát, könnyű kormányozni, könnyű lábtámaszt állítani, egy másodperc az egész.
Típusa: K1 Dominátor
Ugyanilyen, színe más, ahol ennek fehér az alja, ott az enyém fekete karbonszálas.
10 kiló, maximum 12. Nem mértem le, de nagyon könnyű hajó.
A polánál vettem ( [link]
Helyileg pedig Pest megyében, a Dunakanyarban van.
www.polakajak.hu
Baccuskulcs :D
2 éve van meg, gyakorlatilag csak a nyári szünetben használom, tehát kábé 6 hónap, de nem minden nap szoktam menni vele.
30-ért semmiképp nem adnám oda. Annyiba kerül maximum a kormánylapát és a hozzá való alkatrészek (bovden, terelő, kormányrúd) :D
Fel fogom újítani, el fogom tüntetni a karcokat az alján, szépen rendbe lesz, és remélem azért el fog menni jó áron.
30-ért egyébként nem nagyon fogsz jó hajót venni. Pláne nem karbon-kevlár hajót.
Amúgy Te kajakozol? Milyen hajód van most? Hány éve evezel?
(Ez a Dominátor típus rendkívül instabil, de meg lehet ülni. Megkockáztatom, hogy a komolyabb versenyeken /EB, VB, olimpia/ nem mennek ilyen hajóban, pont a stabilitása végett. Viszont nagyon jól siklik a vízen, gyorsan lehet vele menni. Én MK-ban kezdtem, jött egy csepeli típusú, csak stabilabb, és jött ez a K... az egyesületnél ez a legborulékonyabb hajó.)
Gondoltam hogy ennyiért nem adod :) 3 éve kajakozom kábé, leginkább egy amerikai k1-et szeretnék venni, abból láttam egész jó állapotút 35 ért, csak nem voltam elég gyors és megvették előttem :)
De szerintem lesz még ilyen lehetőség csak figyelni kell :)
Vagy még a Bako excelt néztem ki, az nagyon tetszik, csak hát az megint egy olyan kategória amit olcsón tuti nem találok :)
Aha, ez a Nelo-féleség... jól néz ki... csak horrorár :-D
Jó, minőségi hajót nem fogsz venni 35 ezer forintból.
Én ezt 90.000-ért vettem, de eléggé le van lakva... de azért még lehet nyúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!