Mitől lesz igazán büdös, és kapós a kukorica? (peca)
Úgy csináltam, hogy kb fél kiló kukoricát teljesen felöntöttem meleg tejjel, bele egy 50 grammos élesztőt, teljesen lezártam, és ki a napra.
Legutóbb ugyan ezt csináltam ,de valamiért egy idő után nem lett büdösebb. Rajta hagyjam a tejet, ha már nem akar tovább szagosodni, vagy öntsem esetleg le?
Várom a tippeket :)
Az egyik horgászujságban olvastam:
-tejet (keveset) a kukorica vizébe, és ki a napra, vagy:
-élesztőt és cukrot a k. vizébe, és napra.
A kettőt keverni nem jó!, de emellett lehet hogy kevés ideig hagytad a napon...
ui: az se jó, ha nagyon büdös, én büdös májjal (fél-egy napig szoktam kintfelejteni) harcsázok, tapasztalatom szerint ha ennél tovább kinnmarad, és nagyon büdös lesz, akkor az rontja a fogósságát.
nem azért de ha egy kis vizeletben áztatod és abban teszed ki a napra akkor az elég büdös lesz aztán leöntöd róla és jó erős szaga lesz
tuti tipp a pontyok imádják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!