Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Fiúk! Ciki, ha a barátnőtök...

Fiúk! Ciki, ha a barátnőtök nem tud úszni? Vagy csak a strandon van egy nagyobb lány, aki nem tud úszni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 14:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Előzőhöz:

Azért az úszást nem hasonlítanám össze a motoros akrobatikával.Az úszni nem tudás akkor is lehet ciki ha tudsz korcsolyázni vagy motorozni,mert ez a tudomány nem tart fenn a víz tetején.

2011. júl. 24. 12:49
 22/27 anonim válasza:

Nagyon ciki. Mindenki más vízipocok a környezetemben. Én meg nem tudok. Sőt, mióta kétszer majdnem belefulladtam a vízbe, azóta még jobban félek a víztől, úgyhogy szinte reménytelen, hogy valaha is megtanulok úszni.

Aztán ott van a fürdőruhára való levetkőzés a másik fóbiám, hogy ott engem lessenek a strandon.

Szerencsére más sok helyen van lehetőség úszni tanulni, a gyerekeimnek muszáj lesz megtanulni :)

2011. júl. 25. 07:09
 23/27 anonim ***** válasza:
ha valaki tud úszni, az csak segít, de egyáltalán nem ciki, ha nem tud...
2011. aug. 1. 13:14
 24/27 anonim válasza:
Nem ciki. De ha ilyet kérdezel, neked az? Szégyelled a barátnődet emiatt? Na az a ciki... :S
2011. aug. 8. 11:15
 25/27 anonim ***** válasza:

@ 08-08 11:15

Nem hinném, hogy szégyellné, ugyanis ezt a kérdést tuti, hogy lány tette fel! Már az első szóból simán levenni! És valószínűleg azért kérdezte meg ezt, mert figyelmes és arra kíváncsi, hogy a Ő barátja mit gondolhat ez ügyben. Hogy pl Nekem (24F) ciki lenne-e ha a csajom nem tudna úszni!

A kérdezőnek: Nem! Nem ciki! Persze jobb és biztonságosabb ha tud, de ez nem kötelező dolog, van ilyen!

Az már ciki, ha minimum 18 éves és nem tud egy könnyebb kaját összedobni! AZ CIKI!!!

2011. nov. 18. 19:11
 26/27 anonim ***** válasza:

Az a ciki, ha meg sem próbált megtanulni.Sztem az úszás szinte alap.Ha vkinek nem gondoskodtak a szülei arról, hogy megtanuljon, az nem az Ő hibája.Sosem késő megtanulni, ha pedig sikerül, az ad egy kis sikerélményt,és önbizalmat!;)

Én speciel tudok úszni, kerékpározni, lovagolni, korcsolyázni, ill. görkorcsolyázni.Jövőre tervezek egy búvárvizsgát.Sokak szerint még jól is jöhet ha a fiú tanítgathat az úszásra.Szerintem ez éppúgy igaz mint ahogy nem.Engem speciel zavarna, ha nem tudnék a csajommal úszkálni, mert Ő csak pancsolni tud.Aki nem tud úszni sok mindenből kimarad(hat)sajna.Ez csak az egyéni véleményem.

2012. febr. 19. 18:41
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de azért érdemes megtanulni, mert nagyon jó sport...
2015. jan. 2. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!