Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Fiúk! Ciki, ha a barátnőtök...

Fiúk! Ciki, ha a barátnőtök nem tud úszni? Vagy csak a strandon van egy nagyobb lány, aki nem tud úszni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 14:27
1 2 3
 11/27 DarkChii válasza:
65%
Szerintem se túlzottan gáz, habár amikor én bejelentem valahol, hogy nem tudok úszni, elég furán néznek rám (23/L). Szerintem érdemes megtanulni, sosem tudhatod, mikor lesz szükséged rá.
2011. júl. 20. 13:03
 12/27 anonim ***** válasza:
57%

Nemrég nálunk a Rábcába belefulladt apja és fia egyszerre egy 5-6 méter széles részén a folyónak,a partról meg végignézték a családtagok meg a horgászok mert nem tudtak úszni.A győrkőcfesztiválon egy kisgyerek biciklivel belehajtott a Rábába,még jó hogy volt a közelben egy úszni tudó aki kimentette...

Szerintem igenis ciki hogy valaki nem tud úszni,ne beszéljetek róla addig amíg meg nem tanítod!

2011. júl. 20. 14:04
 13/27 anonim válasza:
54%

Ha jön a világvége vagy a 3. világháború és úszva kellene menekülni akkor MIT FOGSZ CSINÁLNI???? o.O

Swimming Forever!

2011. júl. 20. 14:59
 14/27 anonim válasza:
45%
Szerintem nem ciki. Aki meg annak tartja... biztos van olyan dolog, amit az nem tud megcsinálni aki tud úszni... szvl. :D
2011. júl. 21. 16:32
 15/27 anonim válasza:
46%
Azoknak üzenem, akik szerint ciki aki nem tud úszni: engem évekig tanítottak, hetente lelkiismeretesen jártam hivatalos úszásoktatásra, és még sem tudtak megtanítani. Egyszer azt mondta az oktató vagy 3 év után, hogy most már muszáj bemenni a mélyvízbe, mert nem létezik, hogy még mindig nem tudok úszni, és furcsa módon 2 embernek kellett kimenteni. Azóta minden ismerősöm és barátom azt mondta, hogy "Na, majd én megtanítalak"... Egyiknek se sikerült. Akkor most mi is van? Dögöljek meg, mert hiába akartam megtanulni, nem tudtam??? Ja, és összesen talán kb. ketten voltunk ilyenek, és az iskola 90%a ettől a tanártól tanult úszni --> bennünk van a hiba... :( /25L/
2011. júl. 22. 03:18
 16/27 anonim válasza:
100%

Kevésbé gáz mint inkább VESZÉLYES!!!

Bár strandon napozgathatsz meg ha bemész a vízbe akkor csak olyan részen leszel ahol leér a lábad... Mégis mihez kezdenél ha miközben sétálsz a medence partján egy idióta barom belök a mély vízbe? Azért mondom ezt mert engem már löktek be! Egy tök idegen. Csak viccelődésből... 12 éves voltam és nem tudtam úszni. Szerencsémre ott volt Apum aki egyből kiszedett. Nem lett semmi bajom, DE LEHETETT VOLNA!

Nah ez volt az a pillanat amikor úgy döntöttem megtanulok úszni. 3 napig tanítgattak, mire eljutottam egy olyan szintre h nem fulladok meg a vízben... aztán a későbbiekben egyre jobban fejlődtem és már nagyon jól tudok úszni. Most 19 vagyok

A 25L-nek pedig üzenem h lehet azzal van a baj h elkönyvelted magadban h nem tudnak megtanítani úszni és h képtelen vagy megtanulni úszni...

Persze elhiszem h van az embereknek egy minimális százaléka aki tényleg nem tud megtanulni úszni, és h te ebbe tartozol. Ez szomorú, de el kell fogadni hogy van ilyen is. De ez nem azt jelenti h minden ember aki azt mondja nem tud úszni az ebbe a kategóriába tartozik. Sokan inkább a lusta, türelmetlen emberek kategóriájába...

2011. júl. 22. 08:35
 17/27 anonim válasza:
Nem ciki. Biztos te sem tudsz mindent...
2011. júl. 22. 10:30
 18/27 anonim ***** válasza:
Szerintem igenis ciki,már az is azt bizonyítja hogy itt a fórumban foglalkozunk vele.A két lábon járás és az úszás tudománya egyidős az emberiséggel,ezt minden egészséges ember meg tudja tanulni,mert nem kell hozzá semmilyen segédeszköz,csak a testünk.A pici babákat előbb meg lehet tanítani úszni mint járni.Biciklizni is megtanulunk,pedig ehhez már egy eszközre van szükségünk,amelynek a tulajdonságait fel kell ismernünk,és ki kell használnunk,emiatt ez már nehezebben megy,nem is lehet megtanulni 2-3 éves kor előtt.Lovagolni is meg tudunk tanulni de ez már még nehezebben megy,mert egy idegen élőlénnyel való együttműködésre van szükség hozzá,ezért ezt nem is ajánlom olyanoknak akik az embertársaikkal szemben sem képesek erre.
2011. júl. 22. 14:00
 19/27 anonim ***** válasza:

Nem ciki, de alap h megtanítanám, nagyon jó játék lenne, sok nevetéssel. :)

De még inkább a hülyülések elmaradhatatlanok, egymás lenyomkodása víz alá, fürdetés, stb.

2011. júl. 23. 01:29
 20/27 anonim válasza:

Mennyi gyökér van itt!

Szerintem nem ciki!

Az én párom sem tud úszni de a jégkorong elég dúrván megy neki!

Akkor kérdem én ciki ha valaki nem tud korizni???

HALLOD 07-19 07:30!

Én pl bicózni alig tudok de gondolom te jól tudsz

üljél fel egy 600-as suzuki gsx-r-re és nyomj 1 egykerót vagy próbálj gurulni elsőkeréken!

gondolom nem tudz olyat!

Akkor az is ciki????

2011. júl. 23. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!