Szabályos rovarlámpával halat fogni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 12:29
1/8 anonim válasza:
Mi? A szabályos rovarlámpán vagy a rovarlámpával halfogás a szabályos a kérdés?
Szól bármilyen szabály ez ellen? Nem tudok róla. Szóval igen.
2/8 DannyZuko válasza:
Rovarlámpával? Azt teszed fel csalinak? vagy nem értem :) azzal ütöd agyon? a horgászati törvény szó szó nem tiltja a rovarlámpás horgászatot :) De az is igaz, hogy nem tér ki a rókafarkú fűrésszel vagy az útjelzőtáblával történő horfászat tiltására sem, de azt viszont pontosan meghatározza, hogy mi minősül horgászkészségnek. Na... ezek nincsenek benne.
3/8 anonim válasza:
Írd le a technikát légyszíves! Érdekel a dolog.
5/8 anonim válasza:
Miért ne, hiszen a rovarlámpát másra úgyse tudod használni mint agyonütni vele a halat.
6/8 anonim válasza:
Te ennyire h**e vagy??????
Én horgász vagyok, de szerinted normális dolog????
Mit csinálsz vele megcsapatod vagy leütöd??????
Idióta
7/8 anonim válasza:
Próbálkozzál repülő hallal! Amúgy kérdésem: sokat voltál napon? Ne tedd, Neked nagyon meg ártott!
8/8 anonim válasza:
hogy-hogy ez még nem került fel FuckYeah-re??:DXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!