Szekszárdon a MOHOSZ-nál milyen a horgászvizsga?
-Miket kérdeznek?
-Nehéz a vizsga?
-Írásban vagy szóban kell vizsgázni?
Segítőkészek?(Úgy értem ha nem tudod a választ segítenek megoldani?
Előre is köszönöm a válaszotokat!!!!!!
Van erre egy jó kis könyv :D "Horgászati Alapismeretek"
ez a könyv segít letenni a vizsgát!
kérdések: tilalmi időszakok
védett halak
stb :D
én írásban kitöltöttem egy tesztet, de van ahol csak szóbeli illetve mindkettő előfordulhat! Ha nem összecsapva hanem szépen tanulod, és naponként átismétled tuti meg lesz a vizsga.
hogy segítőkészek-e azt nemtudhatod :D ha jó napja van a vizsgátatónak talán szerencséd lesz :D
Már megvolt a vizsga egy hónapja,csak nyaralni voltam ezért most írom le a tapasztalataimat,hátha valakinek jól jön!
Egyszerre öt ember megy be!
4 fajta feladatlap van(A B C D)
Egy lapon 12 kérdés van és egy feladat egy pontot ér,de egy feladatba 4választ kell megadni és 1 jó válasz 0,25pont!
Képről halat nem kellett felismerni ,de volt az egyik csoportba olyan kérdés hogy leírták a jellemzőket és oda kellett írni a hal nevét..
Tilalmi időszakokról 1kérdés van,nem kérdezik meg az összes halat,de érdemes megtanulni mert nem tudhatod melyik csoportot kapod!
Volt a tiltott horgászatról szó,legkisebb kifogható méretekről,.
Volt olyan kérdés hogy felkellet sorolni 3 nem pikkelyes halat.
Volt még szó a merítőháló legnagyobb méretéről.
Most nem jut eszembe már minden kérdés de az egyszer biztos,hogy az egész könyvből válogattak kérdéseket,és tudnod kell mindent(legjobb ha saját tapasztalatokkal rendelkezel).
Nem kell félni a könyv vastagságától:),egyszer elolvastam és sikerült a vizsga:).Mindössze 0.5hibapontom lett:).
Ja,és ha nem sikerül az írásbeli be kell menni szóbelire,és ha az se sikerül meg kell ismételned a vizsgát:).És csak a sikeres vizsgáért kell fizetni!
Jó felkészülést mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!