Holnap osztálykirándulás és én nem tok úszni? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok holnem megyunk kirándulni és megyunk starndra is szal no hát a vízben annyira nem veszke el mert tudok a vízen lebegni de úszni nem igazán és hát félek attól h ez hulyén fog kijonni amikor mondjuk rájonnek majd .Tudom h ez nem szégyen de így nem érezném jól magam:((viszont ha mindenki bemegy a vízbe nekem si bekell vagy lehet h nem lesz az oylan rossz és talán még megtanulok úszni si vagy majd ahogy próbálgatom lehet h szinte nem is lehet majd észrevenni ????segítsetek nekem :( koszike2011. jún. 21. 21:05
2/14 A kérdező kommentje:
16
2011. jún. 21. 21:23
3/14 anonim válasza:
Megtanulni már nem fogsz, úgyhogy fel kell dolgoznod a helyzetet. Szerintem nem mindenki tud.
4/14 anonim válasza:
Ne aggódj, sajnos nagyon sok ember nem tud úszni. Ebben nincs semmi ciki. Nem úszóversenyre mész, vagy vizisport táborba. Érezdd jól magad, ne menj mély vízbe és ha kedved és időd lesz a nyáron iratkozz be egy úszótanfolyamra, hiszen ki tudja, mikor esel bele valahol a vízbe.
5/14 anonim válasza:
Hova mentek? Valamilyen fürdőbe, vagy a Balatonra? Bár végülis tök mindegy, a fürdőkbe is olyan a medence, hogy leér a lábad, nem kell úszni, meg a Balcsiba is ha nem mész be messzire, leér a lábad. Csinálj úgy, hogy leér a lábad, előre dőlsz és a kezeddel evezel, de közben lenn van a lábad. A pici vízben én is mindig így "úszom". Amúgy meg nem hinném, hogy te vagy az egyetlen aki nem tud úszni. Hidd el sok ember nem tud úszni, nekem minden osztályomba eddig voltak ilyen osztálytársaim. Én se tudtam úszni, gimibe tanultam meg. De még most az egyetemen is rengeteg ilyen emberrel találkozom, akik nem tudnak még mindig úszni. Nem szégyen és nem is ciki egyáltalán. Meglátod jól érzed majd magad:)
6/14 A kérdező kommentje:
miskolc tapolcára a barlangfurdobe megyunk,koszi mindenkinek tom már most nem lehet csak h ne jojjon annyira hulyén ki .am nyáron már fogok járni uszodába és végre megtanulok úszni legalábbis remélem mert amugy szertem nagyon a vizet
2011. jún. 21. 21:28
7/14 anonim válasza:
ne menj be a mély vízbe. Észlény.
8/14 anonim válasza:
Miért ne lehetne ilyen korban megtanulni úszni????
Egy családi barátunk (nőci) 44, beiratkozott tanfolyamra és remekül szeli a habokat.
Soha ne mondd, hogy soha. :)
Addig meg szerezz be egy klassz úszógumit és abban csónakázz. :)
9/14 anonim válasza:
Én írtam, hogy megtanulni már nem fog, úgy értettem, hogy holnapig.
10/14 anonim válasza:
Azt meg, hogy "Szerintem nem mindenki tud.", úgy értettem, hogy az osztályban. :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!