Hogyan kell víz FELETT úszni?
Figyelt kérdés
Mert most voltunk osztállyal a strandod gyereknap miatt és a 2méteresbe nem tudok úszni csak víz alatt...(Ott persze fel kell jönni levegőért és én akkor elsüllyednék)..Szal víz felett h kell??(Ja és 1ik gyerek cinkelt..búzíságból-.-")2011. jún. 11. 14:16
1/6 A kérdező kommentje:
Viszont a dobogóról vagy miről belemerek ugrálni O.o :D
2011. jún. 11. 14:19
2/6 anonim válasza:
Én nagyon jól tudok víz felett úszni, és adok is leckéket ebből a tárgyból mindössze 5.000,- Huf óránként.
3/6 anonim válasza:
menj el úszásoktatásra!!!jobb, könnyebb fiatalon megtanulni, és erre úgyis szükséged lesz egész életedbe
4/6 anonim válasza:
ugyanúgy, mint víz alatt, cask nem teszek bele a fejed a vízbe. de vannak akik mondják, hogy az nekik nem megy.
de nem teljesen értem: víz alatt tudsz úszni, víz felett meg nem?
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg az úszás közbeni levegővétellel van gond. Kisebb vízben próbálgasd, hogy mellúszás közben, a víz alatt kifújod a levegőt, és miközben szétnyitod a karjaid kiemeled a fejed, és levegőt veszel. Aztán belehajtod az arcod a vízbe és így tovább. Ha 5-6 levegővétel már sikerül, menj át a mély vízbe, és próbáld meg ugyanezt a fal mellett úszva. Ha baj van, megkapaszkodsz.
6/6 anonim válasza:
szia. én 12. éve úszom, de ezt így nem lehet elmondani. kb 5 éves koromban apám tanított úszni, de mikor elmentem sportolás gyanánt hivatalos úszásórára kiderült h nem jól tanított. mmint most jó persze, fent maradsz meg azért apám tud tök jól úszni, és sokat, csak nem szabályosan. nem halsz bele, ha nem szabályosan úszol, de szal ezzel azt akartam elmondani hogy így számítógépen még nehezebb elmagyarázni. egyébként úszni tanulók egyik közös hibára, hogy az arcukat amikor a vízbe kell tenni nagyon mélyre lenyomják. de most ezt csak mondtam, ettől nem tanulsz meg úszni. egyébként nekem víz alatt nehezebb. mindig feljövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!