Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Kezdjek el kajakozni? (...

Kezdjek el kajakozni? ( bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Régóta fontolom, hogy kajakozni kezdek.

Ma bejöttek a sulinkba, hogy új egyesület nyílt, menjünk oda.

Mennék szívesen!

13 éves vagyok, kicsit dagi.

Futni szoktam 8 percet este, futni, nem kocogni.

Ettől félek, a futástól, meg a konditól.

Bírnám? Ha jártok edzésre, légyszi írjátok le, hogy mennyit futtok, kondiztok.

A futást időben és távban is légyszi.

Köszönömszépen.

2011. ápr. 5. 20:26
 1/5 anonim válasza:
Kb 200 és ötszáz méter körül futnak edzésen,szerintem ha 8 percet kibirsz jó gyors futással az sem lessz nehéz,és a konditól ne félj az nem nehéz csak sulyozás lessz,és szerintem van annyi eröd 13 évesen,hogy elbirj néhány kilot,és nem adnak a a kezedbe egy 100 kg sulyt s oszt egy kézzel sulyozz hanem annyit mint ammennyit kell egy kezdönek.én is kondizok de elsö két nap 2-3 kg val kezdtem .
2011. ápr. 7. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
szia én kenuzok, de sztem nem veszitesz semmit ha leirom a véleményemet, 15évesen kezdtem nem kicsit voltam dagi, hát igazéból kövér voltam, ha kezdő vagy akkor azzal kezdődik h lapát kézbevétele, hajóba beülés, bentmaradás, kis futás talán ,kondizni ilyenkor már nem nagyon szoktak, km-t gyüjtenek , sztem nagyrészt evezést fogod gyakorolni meg a teknikát, meg futni eleinte 500 métert kb aztán ahogy erősödsz ugy nő majd a táv, 1500m, 3000m, 5000m, 10000m,. remélem tudtam valamit segiteni
2011. ápr. 8. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:

szia

szerintem nyugodtam kezd el

kajak ott a karizom a lényeg

2011. ápr. 15. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:

utolsó te aztán tuti nem tudod mi az a kajak:D a karodnak igen kevés szerepe van a technikában,ha normálisan csinálod.

legfőképp a törzs izmait használod...hát,has,vállak.

a kérdezőnek meg: igen,kezdd el,jó buli:)

2011. máj. 5. 20:51
 5/5 anonim válasza:
2-3km 12-15 perc
2012. ápr. 13. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!