Nehéz elsőre kajakozni?
Szia! Én nyáron, nyár elején kezdtem el. Szerintem nem nehéz. A tanuló kajakkal csak egyszer borultam, a K1-es kajakkal már kicsit többet :-)
Azt javaslom, hogy keress egy egyesületet, ha komolyan érdekel.
nemtudom neked menyire lehet nehéz de én 10 percen belül megtanultam.
táborban voltunk a tanár megtanitott mentem vele 5 percet utána a másik tanár beültetett 1 személyes kajakba és tök jól mentem(nem felvágásbólxD)
4 évig kajakoztam, szóval akkor én most válaszolok :D
Attól is függ, hogy hány éves vagy. Mivel én kb 10évesen kezdtem, MK-ban (minikajak, széles,lapos, és nem annyira borulékony) kezdtem. Az egyesületnél, ahova jártam, volt trimarán is (a hajó hátuljára csavarozzák, olyan mint a gyerekbicikliken az oldalsó kerekek, stabilabbá tesz). Úgy könnyű volt elkezdeni. Kb 14 évesen ültem át K-ba, ami keskenyebb és borulékonyabb,de ezáltal gyorsabb is, tehát versenyhez kellett. A K-nak két fajtája van. Szélespont nélküli, és szélespontos. Szélespontossal kell kezdeni, mert az a stabilabb, de NE amerikaival, hanem egy Csepelivel érdemes.
[link] MK
[link] szélespontos K
[link] és a szélespont nélküli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!