Akkor legyen a főzsinór végére egyszerűen kötött forgókapocs vagy, drótelőke?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom hogy most mit csináljak? mert az egyik ember azt mondja tegyek a másik azt hogy ne, nem vagyok profi sőt, inkább még amatőr. De a pergetést el akarom sajátítani . Tegyek rá vagy sem?2011. febr. 1. 20:11
1/8 anonim válasza:
ha pergetsz akkor sztem tegyél rá drótelőkét me kül. elharapja a hal a zsinórt
2/8 anonim válasza:
úgy csináld h legyen a csali és a főzsinór között egy drótelőke amin van mind2 végén forgókapocs ami sztem teljesen elég
3/8 anonim válasza:
jaja, főzsinór végére drótelőke, aminek mind2 végén van forgókapocs, vagy az egyik végén ilyen forgókapcsos csiptető van. abba beleakasztod a csalit, aztán mehet is a móka :)
4/8 A kérdező kommentje:
Na végre egyszerű és értelmes válaszokat kaptam !!!!! Köszönöm szépen mindenkitől!!!
2011. febr. 1. 20:43
5/8 anonim válasza:
Én a twisztert nem ajánlom, mert akárhány forgó van rajta, mindig megsodorta a zsinórt.
6/8 anonim válasza:
Drótelőkét nem érdemes használni mert nem úgy mozog a műcsali ahogy kellene. Amúgyis drótelőkét csak csukázás esetén érdemes használni, viszont nem pergetésénél! Pergetésnél rakj kevlár előkét, azt sem harapja el a csuka és az tök lágy, hagyja mozogni a műcsalit.
7/8 anonim válasza:
Jómagam kizárólag pergető horgász vagyok. Ha nem csuka gyanús a terep akkor kizárólag a csupasz fonott zsinórt használd (igen.. fonottat.. a monofil nem jó pergetni.. nem érzed úgy rajta a koppintásokat) viszont ha csukázni méssz, vagy csuka gyanús a terep és a csali is amit használsz, akkor forgókapocs nélkül használj köthető harapásbiztos előkét
a legjobb módszer, ha egy apró kulcskarikát, vagy kapcsot használsz az előke rögzítéséhez. Semmiképpen nem ajánlom a forgókapcxsot, ugyanis a wobblert leszámítva minden csalinak jelentősen ront a mozgásán.
8/8 anonim válasza:
a drótelőke merev... lefogja a műcsalit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!