Muszáj megtanulnom úszni, mert a suliban kötelező.20
éves vagyok és víziszonyos. Milyen esélyeim vannak?
Figyelt kérdés
Jó lenne ha valaki le tudná nekem azt is írni, h hogyan kell úszni (a legegyszerűbben!). Legalább elméletben tudjam...
2009. jan. 22. 15:57
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez olyan doolog amit elméletben nem nagyon lehet tudni.Énsem vagyok egy profi úszó de fent maradok a vizen. Elég sokféle uszás fajta létezik.Elöször csak gyakorold a láb tempót,majd a karral majd együtt a kettőt.Igazából ezt nem tudom leirni hogy hogyan kell azt látni kell. FOntos hogy szártak legyenek az ujjak mert ugy tudod ,,hajtani,,a vizet és nem kapkodva kell uszni hanem egyenletessen.Elöször ne a mély vizben kezd az uszást hogy tud ha valami nem megy leér a lábad,bár a legtöbb oktató azt mondja hogy mély vizben könnyebb uszni de szerintem ott csak bepánikolni könnyű.Gyakorlj,kérj segitséget olyan vkitől aki tud uszni.
2009. jan. 22. 16:04
2/6 anonim válasza:
szerintem rossz eselyeid vannak,mert en is 19 eves korom otta nagyon meg akarok tanulni uszni es nem sikerult,pedig nyaron jartam vizes helyekre, telen meg uszodaba,es volt aki tanitson,megsem ment.Amugy most 24 eves vagyok.
Sokan azt mondjak hogy aki nem tanult meg gyerekkoraban uszni az soha nem is fog.
2009. jan. 22. 21:09
3/6 anonim válasza:
Az én anyukám elmúlt 30, mikor megtanult, azóta is rendszeresen úszik hideg vizes medencében.
Én 22 vagyok, az egyetemen kellene úszni menni, de én még nem mentem, mert nem tudok és már nem is tudok megtanulni...
Iszonyom van a vízben!!!
Nem lehet ezt vhogy elbliccelni?
Bocs, nem offolok!:D
2009. márc. 19. 14:14
4/6 A kérdező kommentje:
Nos a helyzet az, h idő közben megtanultam úszni. Bár a mély vízben még most is nagyon félek, de talán már nem fulladnék meg :) Ja és még annyit, h a kényszer nagy úr!
Köszi a válaszokat!
2009. ápr. 21. 20:07
5/6 anonim válasza:
Most sietek, de mesélhetnél erről bővebben, mert nekem is kell majd úsznom, de szerintem nekem is víziszonyom van...:D
2009. ápr. 22. 09:39
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Mivel én nem tudok neked írni, írnál nekem te egy mailt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!