GYÓGYUSZÁSOSOK! Kaphatok félévkor jegyet? (LENT)
Figyelt kérdés
Múlthét pénteken kezdtem el járni gyógyuszásra de már szeptember elejétől nem tesiztem a suliba mert még nem volt meg a papírom az ortopédiáról.
Lassan itt a félév vége és addig csak úgy lesz hogy csak pénteken van úszás 2 óra.
És nem tudom hogy ad-e jegyet v vmi.
a többieknek csak 1 jegyük van.
félek h nem kapok jegyet vagy nem lehet osztályozni.
itt is ugy van h 4 jegyre lehet csak osztályozni?
vagy itt a uszástanár határozza meg?
SOS.
2010. dec. 8. 10:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem fogsz kapni jegyet, mert lényegében felmentett vagy tesiből. De talán a legokosabb lenne most szünetben lemenni és megkérdezni a tesitanárt, hogy mi lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
látom nem értesz hozzá.
nem felmentett vagyok hanem ugynugy járnom kell gyógyuszásra mint ha normális tanora lenne és a bizonyítványba onnan fog bekerülni a jegy.
2010. dec. 8. 16:54
3/3 anonim válasza:
Szia kaptál rá jegyet? Te hova jársz gyógyúszásra? Fizetős vagy OEP ingyenesre jársz? Csak azért kérdezem, mert Budapesten nincsen sehol sem OEP ingyenes vényre felírható gyógyúszás csak fizetősek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!