Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Nagymellű nők, milyen úszódres...

Nagymellű nők, milyen úszódresszt ajánlotok?

Figyelt kérdés
Iskolás koromban úszó voltam és ismét szeretnék lenézni az usziba. Kellene egy jó úszódressz ami jó tartást biztosít. Ti mit vagy milyet használtok? Illetve az úszószemüvegekből is szívesen fogadok ajánlást. Hobbi szinten főként, túl sokat szem szeretném egyelőre kiadni értük, bár úszódresszből lehet szükséges ezekkel a preferenciákkal. Köszi:)

tegnapelőtt 10:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Szemüveget mindenkepp próbáld a szemedhez. Akkor jó ha pánt nélkül fenntmarad.

Nekem sok pain in the ass volt egy arena meg egy noname is. Egy zoggs lett a nyertes amit imádok es szerencsére 2 óra alatt nem is erzem h rajtam van, utána kezd picit nyomni. Szóval itt abszolút nen az ár dönt hanem hogy a te fejformádhoz menjen. Ha csak beltéren úszol, érdemes átlátszó lencsét választani.

Dresszből nekem 1000 ftos vintedes van ami sima egyberészes "divat" furdoruha. Mellrészen dupla erositessel, merevitot kivagtam belole. Az átlagos sportuszasra kitalalt dresszek engem lenyomnak. Keress barmilyen dresszt ami jol tart

tegnapelőtt 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!