Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Csak számomra tűnik ízléstelen...

Csak számomra tűnik ízléstelenek és gusztustalannak a vízilabdás lányok farpofáit szabadon hagyó legújabb úszódressz viselet?

Figyelt kérdés
Nem tartom magam egyáltalán prűdnek, ritkán szoktam bármin is megbotránkozni, de ez számomra nagyon ízléstelen. Pár éve lett ez divat vagy minek lehet nevezni, amikor tangát csinálnak az úszódresszből. Még a szinkronúszóknál vagy a strandröplabdázóknál se látni ilyet. Az, hogy ki milyen fürdőruhában napozik vagy fürdik, tényleg a saját magánügye, de ez mégiscsak egy sportesemény. Most tényleg van valami előnyük, hogy kvázi pucér seggel játszanak? Vagy milyen oka lehet ennek a jelenségnek?

aug. 10. 20:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Több oka is lehet.

Többek között: nagyobb a nézettségük...

aug. 10. 20:42
 2/18 A kérdező kommentje:
Hát igen, nagyobb nézettség, nem állítom, hogy egyeseknek nincs szép fenekük, de van hájas segg is bőven.
aug. 10. 20:48
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
A férfi nézőknek (meg a meleg nőknek) akarnak vele kedvezni szerintem. Ilyen szexista világban élünk sajnos.
aug. 10. 20:48
 4/18 anonim ***** válasza:
46%
Melyik csapatról van szó?
aug. 10. 22:16
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát sok csinos nőt láttam az olimpiát nézve, több különböző sportban (főleg atlétika), de a vízilabda pont nem volt ezek között...

Nyilván vannak köztük is kifejezetten jó alakúak, de szerintem még nekik sem előnyös ez a fazon, nemhogy a robusztusabbaknak.

aug. 10. 22:18
 6/18 A kérdező kommentje:
Szinte minden női csapat így játszik.
aug. 10. 22:38
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedvelem a pucér seggeket, mégse nézem a vízilabdát. Velem nem nagyon növelik a nézettségüket.
aug. 11. 00:10
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nehezebb víz alatt megrángatni,nincs rajta fogás.

Nem biztos hogy látványra mentek.

aug. 11. 13:32
 9/18 anonim válasza:
100%
Szerintem is inkább praktikus oka van. A vízilabdában megy azért a harc a víz alatt rendesen, minél kisebb a dressz, annál kevésbé tudnak fogást találni rajta.
aug. 11. 15:56
 10/18 A kérdező kommentje:
Ilyen alapon a férfiak is játszhatnának tangában.
aug. 11. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!